dimecres, 10 d’agost del 2011

Decepcionant partit a Reus


Reus Deportiu 1-0 C.E. Sabadell

Reus: Angel, Ricki, Socías, Barragán, Roberto, Beñat, Marqués, Masqué, Chumbi, Argilaga i Sergio León. També han jugat: Damià, Marc Carrasco, Sangrà, Ferran, Sergio Durán, Jorge, Borja, Trujillo, Blas, Prades, Taranilla, Gerard Marsal i Oriol Benito

Sabadell: Mackay, Óscar Ramírez (Redondo 46’), Agustín (Toni Lao 46’), Olmo, Víctor, Samuel (Puigdollers 72’), Héctor Simón (Florian 46’), Fito (Aaron Bueno 61), Arteaga (Eneko 61’), Manu Lanzarote (Jonathan 61’) i Aiham (Joaquín 72’)

Gol: 1-0 Sergio León, 38 min.

Àrbitre: Sánchez Rico

Estadi: Municipal Reus (500 espectadors)

Continuen les males sensacions. Després del partit contra el Terrassa Olímpica en que els egarencs van ser superiors als sabadellencs, sobretot en la primera meitat, ahir va ser el Reus Deportiu de Santi Castillejo qui va posar en evidència al conjunt de Lluís Carreras i va consumar la segona derrota de la pretemporada. Els locals, en el partit de presentació davant la seva afició, van jugar un partit molt seriós i amb molta intensitat. El Sabadell, en canvi, amb un joc de toc buscava arribar a la porteria defensada per Ángel mitjançant les bandes, però sense un clàssic davanter centre per fianlitzar les jugades. Els més incisius en el primer temps van ser Lanzarote i Arteaga, però van ser Aiham i Fito qui va gaudir de les millors ocasions. Però seria Sergio León, qui després de desfer-se d'Agustín faria un gran xut lluny de l'abast del gallec Mackay. Chumbi també podria haver marcat el seu golet, però les seves rematades van ser un pèl innocents. El segon temps va estar marcat pels clàssics canvis múltiples, sobretot per banda del Reus. El Sabadell va continuar dominant el joc, però els locals sortien amb molta velocitat al contraatac. Florian va gaudir de les millors ocasions però es va trobar amb un encertat Damià. Els reusencs podrien haver ampliat les diferències als minuts finals, però no van estar encertats de cara a porteria. En definitiva, molt a millorar a poc més de deu dies per debutar a la Segona Divisió A. Proper compromís dels arlequinats aquest divendres a la Nova Creu Alta davant el RCD Espanyol a partir de les 21.30h.