Tres punts més a Lleida

Tània va obrir el marcador en el minut quatre

Palau Anglesola 1-4 C.E. Sabadell

C.E. Sabadell: Segura, Yaiza, Silvia, Kosy, Gisela, Tània, Carla Ucero, Peque, Melània, Carla López i Maria Grossi. També van jugar: Cèlia, Aïna, Lidia Romero, Arantxa i Anna Muñoz.

Gols: 0-1 Tània (min. 4); 1-1 (min. 15); 1-2 Carla López (min. 26); 1-3 Carla López (min. 60) i 1-4 Arantxa (min. 78)

Estadi: Municipal Palau d'Anglesola (80 espectadors)

El nostre rival ens rebia en quinzena posició amb 10 punts: 3 victòries, 1 empat i 17 derrotes amb 30 gols a favor i 90 en contra, i era un equip que a casa, fins ara només havia aconseguit una victòria i un empat i que tenia la imperiosa necessitat de guanyar per intentar aconseguir una permanència que cada cop els és més llunyana, cosa que les feia un rival molt perillós. Per sort, portaven una horrible mala ratxa, amb catorze partits perduts consecutius i eren el tercer equip menys golejador del grup, i el segon més golejat. El C.E. Sabadell es va presentar amb la obligació de puntuar i pràcticament sentenciar la permanència.

I així va ser. Tània, que va sortir amb molta més tranquil·litat desprès de trencar la setmana passada la seva sequera golejadora, posava el 0-1 i semblava que el partit seria plàcid per les arlequinades, però al quart d'hora de partit, una errada feia que les locals empatessin. El partit es va anivellar. Va ser Carla López, la que tornés, al minut 26, a posar per davant a les vallesanes,Amb l'1-2, el partit va continuar amb intents locals i amb contraatacs de les sabadellenques fins a la mitja part.

A la segona part, les arlequinades van començar a agafar confiança i a moure més la pilota. Fruit d'això, al minut 60, Carla López marcava el seu segon gol del partit i quasi sentenciava el partit amb el 1-3. Però faltava l'estocada final., Va ser Arantxa, en el 78, qui marcava el seu setè gol de la temporada i el que tancava el marcador. El Centre d'Esports es posa ara en novena posició, amb 26 punts i 12 punts per sobre la permanència.