diumenge, 6 de març del 2011

28a Jornada Lliga: R.C.D. Mallorca 'B'-C.E. Sabadell


Tornem a les illes maleïdes. El Centre d'Esports Sabadell torna a les Illes Balears per enfrontar-se al filial del R.C.D. Mallorca en partit corresponent a la 28a Jornada del campionat de Segona Divisió B. Amb l'estadística negativa que diu que el Sabadell no guanya a les balears des de la temporada 00-01, els de Lluís Carreras volen trencar aquest malefici i seguir una setmana més entre els quatre millors. El Mallorca B també necessita urgentment els tres punts per sortir de la zona de descens a Tercera Divisió.

L'actualitat del Sabadell passa per la recuperació d'Alberto Manga, que torna a una convocatòria després que es lesionés al Guillermo Olagüe de Gandia a la vuitena jornada, i les baixes de Puigdollers, Joaquin i Bermudo. Robles torna a l'equip després de complir partit de sanció per acumulació de targetes i podrà enfrontar-se al seu exequip. Vicente Engonga, entrenador del Mallorca 'B' després de la marxa de Jaume Bauçà ja fa unes setmanes, no podrà comptar amb Dídac sancionat ni amb els jugadors del filial que van participar ahir en el partit del primer equip.

El partit començarà a partir de les 12h. a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio i serà arbitrat per Román Román, del col·legi de Castilla y León i que tot just és la seva primera temporada a Segona B. Per tant, cap precedent anterior amb el Centre d'Esports Sabadell. Molt atent estarà el Sabadell als partits Alicante-Sant Andreu, Badalona-Dènia i L'Hospitalet-Orihuela.