diumenge, 11 de juliol del 2010

La Força Arlequinada s'emporta el VI InterPenyes 2010

Imatge de la final Periodistes-La Força Arlequinada

Tots l'apuntaven com a clar favorit i han complert amb els pronòstics. El sotscampió de l'any passat va repetir final, però aquest any amb més sort i van poder celebrar el seu primer InterPenyes. Un Torneig on va regnar l'igualtat en els partits i on la majoria dels resultats van estar molt ajustats. El nou format de competició va ser una novetat i amb moltes sorpreses a les eliminatòries. Dels quatre semifinalistes, dos -Periodistes i Jogar Sabadell- es van classificar cinqué i sisé a la lligueta prèvia.

En aquesta lligueta, els Entrenadors de FutFem van ser els clars dominadors. No van concedir cap derrota i van acabar amb un bagatge de setze punts, amb un balanç de cinc victòries i només cedint un empat davant Resistència Foreros. Molt emocionant va ser el darrer partit d'aquesta fase que va enfrontar a Entrenadors contra La Força i en el qual es van disputar la primera posició i passar directament a semifinals. Finalment, van ser els místers es que van aconseguir la victòria, però de res li va servir el quedar primer classificat per arribar a la final.

En els encruaments de quarts de final es van produir un parell de sorpreses. Primerament, Periodistes va derrotar a Resistència Foreros en una emocionant tanda de penals després d'acabar els vint minuts amb empat a un. Després, Jogar Sabadell que va acabar en sisena posició a la lligueta, va derrotar a la nostra Penya per un resultat de 2-1. El darrer quart de final no hi va haver lloc a cap sorpresa, i la Força Arlequinada va derrotar a l'Equip de Socis, per 3-1. Aquest gol dels Socis va ser l'únic que van aconseguir en tot el Torneig, però van demostrar ser un equip difícil de guanyar. Ja a les semifinals, novament l'equip de Periodistes va donar la campanada i va derrotar als Entrenadors, que havien estat els campions a la fase anteiror, per 2-4 i van passar a la gran final. Una final que disputarien contra els nois de La Força, ja que van derrotar a Jogar per 0-4. La final no va tenir gaire història degut al desgast físic que portaven els jugadors de Periodistes que van veure com l'equip forçero els hi passava per damunt i s'emportaven el Torneig de forma totalment merescuda.

Tot seguit, us adjuntem les dades dels jugadors amb més gols i els equips amb menys gols encaixats. També, a la part dreta de la web, hi podeu trobar tots els resultats dels 28 partits que es van disputar al llarg de les 12h. del Torneig.

Màxims Golejadors

13 gols - Dani Alonso (La Força Arlequinada)
8 gols - Colli (La Força Arlequinada)
6 gols - Oriol Ventura (Periodistes)
6 gols - Juan Castelló (Jogar Sabadell)
5 gols - Jordi Bransuela (Entrenadors FutFem)
5 gols - Pau Monràs (@rlekinats.com)

Equip menys golejat

Resistència Foreros (5 gols, 0.71/partit)

La Força Arlequinada (9 gols, 1/partit)
Entrenadors FutFem (11 gols, 1.22/partit)
@rlekinats.com (11 gols, 1.57/partit)

Palmarès

2 títols: Resistència Foreros (2007 i 2009)

1 títol: @rlekinats.com (2008), Penya Sabadell (2005), Nova Penya Creu Alta (2006) i La Força Arlequinada (2010)