dijous, 22 de juliol del 2010

El Lleida serà el primer rival a la Lliga 10-11

Els d'Emili Vicente visitaran la Creu Alta a finals d'agost

El nou Sabadell de Lluís Carreras ja té el primer robstacle de la nova temporada: l'U.E. Lleida. Curiosament, els de la Terra Ferma van ser el primer rival en visitar l'estadi creualtenc la temporada passada en la segona jornada. La Federació Espanyola ha fet públic el calendari de la nova temporada en que el més destacable és que el Sabadell començarà i acabarà a la Nova Creu Alta i davant dos equips catalans, Lleida i Santboià respectivament. La nova temporada donarà inici el 29 d'agost i finalitzarà el 15 maig del 2011. Com en l'any del play off de fa dues temporades, el Sabadell començarà el campionat a casa. Aquell cop va ser contra l'Eivissa i es va aconseguir la victòria per la mínima. Bon precedent.

El primer desplaçament arlequinat serà ben a prop i contra un rival que últimament visitem només començar la Lliga, el Badalona de Manolo Márquez. El primer partit fora de Catalunya serà a la jornada 4 quant els sabadellencs visitaran Foietes de Benidorm. El fet de que comencem i acabem a la Creu Alta és degut que a la primera volta jugarem dos partits seguits fora de l'estadi, contra l'Hospi i Oriola. A la segona volta, evidentment, el torn s'intercanviarà i podrem gaudir de dos partits com a locals. Aquest any, només hi haurà una jornada intersetmanal per dues de la temporada passada. Serà a la jornada 5 quant el Teruel de Ramon Maria Calderé ens retrà visita.

Pel que fa a la part final del campionat, el Sabadell no ha tingut massa sort. Els dos darrers desplaçaments són a camps gens propicis a la història arlequinada: el Nou Castàlia i el Camp Nou de Dènia. A més, Sant Andreu, Ontinyent i Alcoyano també seran rivals a les darreres sis jornades. Com hem dit abans, el Santboià serà el nostre rival en l'última jornada de la fase regular. El partit serà a l'estadi, així que en cas de que el partit sigui vital, el recolzament del públic pot ser clau.

Sabadell-Lleida
Badalona-Sabadell
Sabadell-Sp. Mahonés
Benidorm-Sabadell
Sabadell-Teruel
Alicante-Sabadell
Sabadell-Alzira
Gandia-Sabadell
Sabadell-Mallorca B
L'Hospitalet-Sabadell
Orihuela-Sabadell
Sabadell-Gramenet
At. Baleares-Sabadell
Sabadell-Sant Andreu
Ontinyent-Sabadell
Sabadell-Castellón
Alcoyano-Sabadell
Sabadell-Dènia
Santboià-Sabadell

La totalitat del calendari el podeu trobar AQUÍ