dissabte, 31 de juliol del 2010

Derbi per començar la tanda d'amistosos

El d'avui serà l'únic derbi de la temporada

Un any més, i ja serà el segon de forma consecutiva, Sabadell i Terrassa s'han posat d'acord per jugar un partit amistós a la pretemporada d'ambdós equips. Un partit amistós, que serà l'únic derbi del Vallès que es disputi durant la temporada 2010-2011. A diferència de l'any passat, enguany no hi haurà els dos derbis corresponents al campionat de Lliga de Segona Divisió B. Com tots sabeu, el Terrassa va acabar el fanalet vermell en el passat campionat i es va consumar el seu descens a la Tercera Divisió.

Aquest derbi, un pèl descafeinat, servirà per donar per començada la tanda d'amistosos de la pretemporada -serà el primer partit preparatiu dels dos equips- i també servirà per retrobar vells futbolistes que aquest estiu han fitxat pel club veí. És el cas d'un dels herois de l'ascens a Segona B fa tot just tres anys, Sergio Montero. El de Barberà després de passar per l'Hospitalet i pel Santboià en les dues darreres temporades, ara ha recalal al club egarenc. Serà el primer partit de Montero davant el Sabadell una vegada va deixar el club arlequinat. Un altre exarlequina serà el davanter Xavi Molist, que ha deixat el Badalona i torna al Terrassa on ja va estar en una anterior etapa. Jesús Garcia i el porter Miguel Ángel completen la llista d'exjugadors que han passat pel Sabadell i ara juguen a egara.

L'altre novetat del partit serà l'escenari. Tal i com va passar fa deu dies en la presentació oficial davant l'afició, el Complex Esportiu de Sant Oleguer serà el lloc triat per disputar el partit. Com tots sabeu, la Nova Creu Alta es troba en plena remodelació de la coberta de tribuna i d'altres aspectes de l'estadi i es fa impossible que es puguin disputar partits al igual que els entrenaments. De fet, el Sabadell farà gairebé tota la pretemporada en aquestes instal·lacions. El partit donarà inici a partir de les 10.30h. del matí i l'entrada és gratuïta. Recordar, que el club habilitarà una carpa per fer més fàcil el fet de retirar el carnet de soci 2010-2011.