dilluns, 14 de juny de 2010

Preparem el VI Torneig InterPenyes

Ajuda'ns a fer realitat un nou Torneig Interpenyes


La nostra Penya, any rere any, promou activitats i actes relacionats amb el Centre d'Esports Sabadell. Cada final de temporada entreguem el premi al millor jugador de l'any segons els nostres socis i sòcies, hem portat a terme diferents col·loquis i un dels actes principals durant l'any és la celebració del Torneig Interpenyes del C.E. Sabadell, que aquest any arriba a la sisena edició. Aquesta pròxima edició es disputarà el proper 10 de juliol a les instal·lacions de Cal Balsach de la Creu Alta.

Com és sabut per tothom estem en temps de crisi, i aquest tipus d'esdeveniments són els més complicats de dur a terme degut a la falta de patrocinadors. L'any passat es va poder celebrar sense cap contratemps, tot i les dificultats que ja hi van haver, i aquest any el tema econòmic està sent un greu problema. Amb aquest article demanem que qualsevol que estigui disposat a ajudar econòmicament serà benvingut. Qualsevol ajuda, per poca que sigui, ens serà molt útil per tal de garantir el Torneig Interpenyes 2010. Tot aquell que vulgui ser patrocinador o conegui a algú que hi pugui estar interessat poden enviar un mail a la següent adreça: arlekinats.com@cesabadell.org Seguidament seran informats de com ens poden ajudar.

Tots els que estiguin interessats a participar en el VI Interpenyes C.E. Sabadell seran informats de les novetats a través d'aquest mateix portal web.

Cap comentari :