dilluns, 5 d’abril del 2010

Espectacle sense gols

Robles va estar a punt de marcar en aquest xut llunyà



Logronyès 0-0 Sabadell

Logronyès: Rubio, Iñaki, Raúl Torres (min. 81 Alex), Molina, Ariño, Arpón, Monroy, Osado (min. 77 Ramón Borrell), Cerveró, Olavarrieta (min. 69 Popo) i Gaspar.

Sabadell: De Navas, Jaume, Àlex Ruiz, Agustín, Pagès, Robles, Blas, Juvenal (min. 58 Morales), Arnal (min. 64 Joel), Puigdollers i Eneko (min. 85 Àxel).

Gols: Sense gols.

Estadi: Nuevo Las Gaunas (2.000 espectadors)


Bon partit el que van oferir-nos el renovat nouvingut Logronyès i el nostre Sabadell en un duel que va tenir alternances, bon joc, ocasions, però que va acabar dibuixant un pírric empat sense gols al marcador després de 90 intensos minuts. I és que les bones intervencions dels porters, sobretot la d'un immens David de Navas i els pals van jugar una mala passada a l'autèntica salsa del futbol i als ulls dels espectadors que van acostar-se fins al majestuós Nuevo Las Gaunas i que no van poder veure cap gol. Alguns d'ells, desplaçats des de Sabadell aprofitant els dies festius de setmana santa. La primera meitat no va tenir un clar dominador i les ocasions van sovintejar les dues porteries tot oferint un molt bon espectacle futbolístic i amb una primera aproximació perillosa dels locals que Osado no va saber superar davant el porter saballut. Acte seguit seria Blas qui va gaudir d'una gran oportunitat quan al minut 14 i després de recuperar una pilota va xutar contra el travesser de la porteria defensada per Rubio. Molt a prop vam tenir el gol, però sense temps per a respirar els de Josip Visnijc tornarien a provar fortuna i altre cop seria Osado qui remataria fora per molt poc. Els papers van canviar altre cop i també Eneko que un cop més va aportar molta profunditat per banda esquerra xutaria a la dreta de Rubio. Fins que pocs minuts abans del descans seria Diego Cerveró qui faria lluir a un David de Navas que va poder desfer el perill a pocs centímetres de la línia de gol. La segona meitat seria menys intensa però altre cop els locals van començar forts i Olavarrieta a centrada de Gaspar va enviar el seu remat massa alt quan ho tenia tot a favor. La resposta va arribar en forma de xut llunyà de Robles, però la defensa blanc-i-vermella acabaria desfent el perill. A partir de llavors van ser els de La Rioja qui van dur el pes del partit tot i que les oportunitats van decaure en ambdues porteries i fins al final de l'encontre només un cop de cap de Blas hauria pogut fer decantar la balança per la nostra part. Però novament els locals haurien pogut marcar en una jugada de Borrell que Cerveró va veure com altre cop De Navas desfeia miraculosament i salvava un punt important per als de David Pirri. Abans d'acabar, l'àrbitre expulsaria amb dues grogues al local Iñaki i també a Roberto Morales per simular un penal.