dimecres, 21 d’abril del 2010

És l'hora del filial!

L'ascens a Primera Territorial és possible


L'any passat el Sabadell B es va quedar a les portes de l'ascens a Primera Territorial. Aquest any, novament es va engegar un projecte per assolir aquest objectiu de deixar enrere la Segona Regional. La temporada no va començar gaire bé amb una sèrie de resultats no gaire positius que van fer que l'equip es despenjés una mica de les posicions capdaventeres, i a més, José Quereda 'Pirri' va haver de deixar l'equip. Des de que se'n va fer càrrec Pere Llonch, sembla que el filial s'ha sobreposat a tots els problemes i l'ascens és possible. Aquest diumenge, amb golejada inclosa, els arlequinats es van colocar en segona posició que dóna accés a jugar la promoció d'ascens.

Els jugadors sembla que han agafat el to adient per encarar la recta final del campionat. L'últim partit és una mostra clara: golejada per 7-0 a un altre filial, el del Martorell. Aquesta victòria combinada amb la punxada del Ciudad Cooperativa a Molins de Rei va fer que els arlequinats es coloquessin en una de les dues places de privilegi. Ara només queden sis partits per acabar la lliga i l'equip necessita més que mai el recolzament de tota l'afició arlequinada. Amb el primer equip acabant el campionat i sense res en joc, ara més que mai s'ha de donar un cop de mà al filial arlequinat per sortir del pou de la Segona Territorial. S'ha d'anar partit a partit i mirar de consolidar la segona posició i qui sap si encara s'està a temps d'atrapar al líder del grup, el Sant Andreu de la Barca, que es troba cinc punts per sobre dels arlequinats.

És cert que a final de temporada tots els equips es juguen alguna que altre cosa, però el calendari que l'espera als arlequinats, a priori, no és del tot complicat. Per contra, s'ha de fer esment de l'enorme competitivitat del grup en que una mostra clara es que el Sant Andreu, és un dels líders amb menys puntuació de tots els grups de la Segona Territorial. El proper compromís saballut és aquest dissabte a Sitges, davant l'Internacional, últim classificat, i on els tres punts són obligats. Seguidament es jugarà de nou fora de casa, davant el Sant Ildefons B, setè classificat, i es rebrà a casa al Molins de Rei, un dels partits més complicats. Els següent dos partits, Begues i Esparreguera, s'haurien de saldar amb sendes victòries, per encarar l'última jornada al camp de l'Unificació Prat, cinquè classificat, i encara amb opcions de lluitar per l'ascens. Un partit que podria ser vital pels dos equips.

6 últimes jornades

J. 29: Internacional Sitges - Sabadell B (24/04 - 16.30H.)
J. 30: Sant Ildefons B - Sabadell B (01/05 - 19h.)
J. 31: Sabadell B - Molins de Rei (09/05 - 12h.)
J. 32: Begues - Sabadell B (16/05 - 12h.)
J. 33: Sabadell B - Esparreguera (23/05 - 12h.)
J. 34: Unificació Prat - Sabadell B (30/05 - 12h.)