divendres, 18 de setembre del 2009

Èxit del 2n. Col·loqui @rlekinat

De nou podem catalogar "d'èxit" el col·loqui que vam organitzar ahir al Casal Pere Quart per commemorar els 40 anys del primer partit del Centre d'Esports Sabadell en competició europea.
Els jugadors José Luis Garzón, Mario Rolando Pini, Lluís Muñoz, Chus Pereda i Ismael Comas, juntament amb el periodista Joaquim Fité, cap d'esports del Diari de Sabadell en aquella època, van rememorar la històrica fita.
.
El conductor de l'acte, de nou fou en Sergi Garcés, cap d'esports de Ràdio Sabadell. Val a dir que a part de rememorar els partits de competició europea també es va fer esment de moltes i variades anècdotes, com la lesió de Marañón a Clemente, les tàctiques de Pasieguito, el 3-0 al Reial Madrid, la jugada en la que Zaballa va llençar la pilota fora amb el porter rival lesionat, entre moltes altres.
L'actualitat arlekinada també va tenir el seu moment, amb la visió els ponents de l'equip entrenat per en Ramon Moya.
.
Foto de família: els ponents i el conductor del col·loqui amb Miquel Arroyos, sots-president i Joan Soteras, president del C.E. Sabadell i Manel Escribà, president de la penya @rlekinats.com.
.
Ismael Comas, Lluís Muñoz, Mario Rolando Pini, Chus Pereda i José Luis Garzón amb una samarreta de les que van fer servir els jugadors arlekinats en el partit de tornada de l'eliminatòria a Bruges.
.
José Luis Garzón, Mario Rolando Pini, Lluís Muñoz, Chus Pereda i Ismael Comas. Varen demostrar que eren uns cracks amb la pilota als peus i ahir van demostrar que van viure-ho amb intensitat, certa nostàlgia i molt d'orgull.
.

1 comentari :

Albert ha dit...

Moltes felicitats i sobretot moltes gràcies Manel!worait