dijous, 3 de setembre del 2009

Els penals fulminen la copa

L'àrbitre aragonès, Del Río Ayete, fou el trist protagonista del partit.


Sabadell 0 (1)- 0 (3) Marbella (Copa del Rei)

Sabadell: De Navas, Jaume, Bermudo, Agustín, Pelegrí, Robles (min. 61 Juvenal), Pradas (min. 68 Blas), Castell, Joel, Puigdollers (min. 83 Fran) i Morales.

Marbella: Ávila, Nico Chietino, Rivas, Marcos Suárez, Guirado (min. 77 Dani), Ribera, Arias, Troyano, Jorge (min. 74 Igna), Pedro (min. 54 Adrián) i Moreno.

Gols: Sense gols.

Estadi: Nova Creu Alta (1.200 espectadors)


Poc va durar el pas per la Copa del Rei del Sabadell després de caure a casa i de la forma més cruel. Sense gols durant més de 120 minuts la tanda de penals va decidir que era el Marbella qui obtenia el passi. Un resultat força enganyós a la finalització dels 90 minuts i on els nostres van ser superiors i van merèixer la classificació. La primera meitat va ser molt igualada i qui primer avisaria foren els visitants amb dus tímides aproximacions que De Navas sense excessius problemes va aturar. El nostre primer xut no va arribar fins al minut 32 tot i que va encetar el que seria un final de primera meitat boig i on fins a cinc opcions clares vam tenir per avançar-nos. Segurament les més espectaculars van tenir com a protagonista a Xavi Pelegrí, que de cap a un metre de la línia de gol i amb un magistral xilena hauria pogut desnivellar la balança abans del descans. La segona meitat va assemblar-se força a la primera en quan a un joc, però amb la diferència que el Marbella ni tan sols va crear ocasions de gol. Tampoc els saballuts vam fer gran mèrits per anotar, però Juvenal amb els llançaments a pilota aturada va fer lluir en més d’una ocasió al porter Ávila. I amb el xiulet final la Nova Creu Alta es preparava per veure el temps extra que va començar amb una gran ocasió de Fran que xutaria alt després d’una jugada personal de Joel. A partir de llavors afloraria el protagonisme arbitral en forma d’expulsions locals. La primera, justa, per Agustín per colpejar a un rival sense pilota. Però amb 10 seguíem apretant de valent i Morales al minut 116 va fer una gran centrada que Blas amb tot a favor va enviar de primeres a fora. També ho va intentar el Marbella que amb superioritat va agafar a la contra la defensa local i també va estar a prop del gol en una centrada que Pelegrí acabaria desviant a servei de cantonada. Les expulsions només havien començat, ja que Morales de forma molt rigorosa veia la segona groga i Juvenal de forma incomprensible veia la vermella directe a falta de 5 minuts per acabar. Minuts que van ser llarguíssims amb l’equip andalús volcat sobre la porteria de De Navas que salvaria els mobles en dues ocasions a l’últim instant de l’encontre. Al final els penals serien els qui decidirien el vencedor de l’eliminatòria. Joel, Castell i Bermudo van errar i només Blas va poder marcar per als nostres, mentre que el Marbella només va fallar en el primer llançament. Final amb desencís per a una afició que s’haurà de centrar exclusivament en la lliga.