dissabte, 12 de setembre del 2009

Treballada victòria arlequinada en el debut (2-4)

Mestre va ser el primer golejador de la temporada

Peña Málaga 2-4 Sabadell B

Inici prometedor el del Sabadell B a la lliga de Segona Regional. En partit avançat a dissabte els homes de Pirri es van emportar la victòria per 2-4 en un dels camps més difícils del grup, la Peña Málaga. El partit no va poder començar millor, no s'havia complert el primer minut quan Mestre ja havia marcat el primer gol de la temporada. Semblava que el partit seria més plàcid del previst, però res d'aixó. Abans del descans, els locals havien remontat el partit amb dos gran gols, sobretot el segon després d'un llançament de falta. El partit podia haver estat diferent si amb 0-1 al marcador un xut desde fora de l'àrea de Jairo no s'hagués estavellat al pal. En aquells moments, l'àrbitres ja havia començat el seu particular 'show' xiulant faltes inexistents, com el del segon gol local, i mostrant targetes sense cap sentit.

A la segona meitat, els arlequinats van sortit convençuts de poder capgirar el marcador. Els canvis també van sorgir efecte a l'equip i la major condició física arlequinada també va ser clau. Al minut 75, Patón amb un gran xut desde la corona de l'àrea va significar l'empat a 2 i va donar un cop d'efecte a l'equip local. Poc després, Riki, que havia sortit desde la banqueta, va consumar la remontada amb dos grans gols picant la pilota per sobre del porter. Els últims minuts van ser d'autèntic escàndol. Els jugadors locals, a més de l'afició, es van dedicar a provocar tant a jugadors com a l'afició arlequinada que es va desplaçar fins a Sant Boi. Fins i tot, una vegada acabat el partit, Igor va patir una agressió d'un jugador local que estava sancionat. Sens dubte, un comportament totalment vergonyós. El millor de la tarda d'ahir, el resultat, que permet els sabadellencs sumar els primers tres punts a la lliga. La pròxima jornada, el Sabadell B debutarà a casa davant un altre equip de Sant Boi, el Vinyets Molí Vell a les 12h. a la ciutat esportiva d'Olimpia.