diumenge, 17 de maig del 2009

Tot es decidirà al partit de tornada

Pradas celebrant el gol de l'empat davant l'afició arlekinada.


Sabadell 1-1 Cultural Leonesa

Sabadell: De Navas, Jaume, De la Plata, Pelegrí, Agustín, Juan Carlos, Axel (min. 77 Carralero), Iglesias (min. 73 Siso), Joel, Morales i Pradas (min. 68 Javi Rodríguez).

Cultural Leonesa: Bermúdez, Antonio Moreno (min. 56 Cobo), Gorka García, Alex Goicoetxea, Santi Santos, Javi Castellano, Rubén García, Chema, Mato, Iván Mateo (min. 59 Rico) i Marco Paixao (min. 69 Roskam).

Gols: 0-1 Iván Mateo (min. 16), 1-1 Raúl Pradas (min. 53)

Estadi: Nova Creu Alta (5.000 espectadors)



Absoluta igualtat durant el partit d’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens a la Segona Divisió A. Tan el nostre Sabadell com la Cultural Leonesa van oferir un encontre emocionant i ple de tensió però també escàs en ocasions. El domini va estar repartit. Tot va començar amb un gol anul·lat a Pelegrí al minut 3 per una possible falta prèvia sobre el porter lleonès. A partir de llavors i durant la primera meitat els visitants, que van jugar a no perdre, van trobar-se amb un gol de falta del capità Iván Mateo al minut 16 que els va posar en una avantatge important. Amb el seu gol és quan més vam patir i amb massa nervis vam veure com mitjançant el seu control al centre del camp sens feia molt complicat poder triangular amb facilitat. De Navas va veure com Santi Santos va provar-ho, però el seu xut va sortir massa alt. Joel també va tenir l’empat a les seves botes però a la mitja hora de joc el porter José Bermúdez va acabar guanyant la partida. També Chema ja als instants finals va fer lluir a De Navas que va treure una pilota molt perillosa dins l’àrea petita. El segon temps va començar amb un Sabadell ple de rauxa i d’orgull que ja sense la por i la timidesa dels primers compassos del partit va dominar per complert al seu rival. Els visitants en tot el segon temps no van existir en atac, cosa que vam aprofitar per intentar perforar la seva granítica defensa. El més llest va ser Raúl Pradas que al minut 53 va recollir una pilota morta dins l’àrea i va fer embogir les grades deixant l’empat al marcador. Ho vam seguir intentant a base de faltes bombades a la seva zona defensiva i també de serveis de cantonada, ja que arribar en condicions fins a Bermúdez era absolutament complicat. Joel en dues ocasions hauria pogut moure el marcador al nostre favor, i fins i tot Javi Rodríguez a l’última jugada del partit després d’un córner també. L’empat va ser inamovible i tot quedarà per resoldre al partit de tornada entre dos conjunts que van demostrar un joc molt igualat i tot sembla indicar que els petits detalls acabaran marcant l’eliminatòria. La decisió final serà diumenge vinent a l’estadi Reyno de León a partir de les 7 de la tarda. Qualsevol empat amb gols o una victòria ens classificaria per la següent fase, i si es repeteix el resultat de l’anada s’hauria d’anar a la pròrroga.