Juan Carlos dóna tres punts d’or

Osasuna B 1-2 Sabadell

Osasuna B: Andrés, Bari, Samuel, Jonathan, Eki, Ruper (min. 81 Roberto Torres), Annunziata, Gascón, Vega (min. 68 Óscar Martín), Antxón i Galán.

Sabadell: De Navas, Morales, De la Plata, Jaume, Cazorla, Agustín, Juan Carlos, Juvenal, Joel (min. 87 Iglesias), Carralero (min. 58 Siso) i Miralles (min. 58 Àxel).

Gols: 0-1 Juan Carlos (min. 24), 1-1 Annunziata (min. 49), 1-2 Juan Carlos (min. 74)

Estadi: Tajonar (500 espectadors)

A Tajonar, Ramon Moya vivia la seva primera final en un duel que es presumia complicat dins un terreny de joc de petites dimensions i envoltats d’una climatologia molt freda i jugant sota una intensa pluja. A més, Joel amb febre va disputar gairebé tot el partit donant una mostra de professionalisme i de ganes. Però el gran protagonista del partit va ser el centrecampista extremeny Juan Carlos Mejías, autor dels dos gols saballuts. El partit va començar amb alguna aproximació dels nostres jugadors però que no va acabar en ocasió clara de gol. En canvi el filial d’Osasuna al minut 8 va fer lluir a De Navas amb un xut d’Antxón des de la frontal. També Galán als 14 va rebre una passada entre línies i sol davant De Navas va fer esforçar-se de nou al porter arlequinat. A partir de llavors el partit va decaure en un joc fosc i típic de Segona B fins que Juan Carlos amb un fort xut des de fora de l’àrea va fer el primer gol de la tarda i va celebrar-lo efusivament amb tota la banqueta. Ja a la segona meitat en un inici fulgurant dels nostres on vam estar molt a prop de fer el segon, primer per part de Carralero que amb una rosca va estavellar la pilota a la mateixa escaire i el rebuig el va desviar el porter local Andrés després d’una rematada de Juan Carlos. També De la Plata va tenir la seva opció però va acabar xutant fora. I de deixar el partit gairebé sentenciat va arribar l’empat local al minut 49, obra d’Annunziata. Gerra d’aigua freda que va reforçar als vermells per a que es fessin amb el control del joc. Arribades locals que no van acabar en gol, gràcies a la bona feina de De Navas. I quan el partit estava més boig va tornar a relluir l’esfera d’un Juan Carlos que de cap i després d’una centrada de Siso va fer el segon gol de la freda tarda als 74 minuts. A més, Morales a poc del final va veure la segona groga, fent encara més heroica la victòria a les boniques instal·lacions de Tajonar.