dilluns, 8 de desembre del 2008

Injust empat en un gran partit (2-2)

El filial arlequinat es una 'pinya' i això es nota al camp

Justificar a ambos ladosPocs equips son capaços de jugar 75 minuts amb un home menys i dominar el partit i crear més ocasions que el rival. Es el que ha passat avui al Municipal de Sant Quirze. El Sabadell B ha merescut molt més que un sol punt en un gran partit davant el segon classificat, el Badia. Com en altres ocasions en aquesta temporada, el filial s'ha crescut davant l'adversitat i a base de coratje i sacrifici ha tirat el partit endavant. El rival, el Badia del Vallès, no ha demostrat perquè ocupa plaça de promoció d'ascens. El partit ha començat amb força per part arlequinada, primera ocasió de Riki de cap que ha sortit fora. Com deiem, al quart d'hora, expulsió innocent de Jordi Prats que ha deixat a l'equip de Pirri amb un home menys i amb gairebé tot el partit per disputar-se. Tot i això, l'equip no s'ha vingut abaix i ha continuat dominant i creant ocasions clares. Una d'elles ha estat una falta lateral de Javi González, que llançada de forma magistral, s'ha estavellat al travesser. Minuts després, Mestre ha aprofitat el rebot del porter en el seu propi xut per marcar de xilena. 0-1 i descans.

Podia semblar que el gol afectaria psicològicament al Badia, però no ha estat així. La segona meitat ha començat amb empenta per part visitant i quan es portaven un parell de minuts ha arribat l'empat. El partit ha seguit amb la mateixa tònica que a la primera meitat. Joc trebat per part del Badia amb faltes i domini arlequinat. A la sortida d'un còrner, Christian Castet, que ha completat un partidàs, ha fet el segon gol arlequinat amb un gran cop de cap. Els sabadellencs tornaven a avançar-se al marcador, però l'alegria ha estat efímera. Practicament a la jugada següent, de nou el Badia empatava el partit amb una gran jugada individual. A partir d'aquí, varies ocasions més per part dels dos equips, però sense fortuna de cara a gol. Una oportunitat de Riki i un altre de Javi González ja a l'últim minut podien haver donat els tres punts als arlequinats, però la sort no ha estat de cara. Per part badienca, un u contra u que Albert ha solventat amb una gran aturada. Finalment, repartiment de punts entre dos dels aspirant a l'ascens a Primera Territorial.