Empat de força i ganes per acabar l’any 2008

Joel va tornar a marcar a la Nova Creu Alta.

Sabadell 2–2 Barcelona Atlètic

Sabadell: De Navas, Jaume, De la Plata, Cazorla, Agustín, Juan Carlos (min. 55 Iglesias), Joel, Juvenal, Javi Rodríguez, Siso (min. 86 Miralles) i Àxel (min. 69 Carralero).

Barcelona Atlètic: Rubén Miño, Córcoles, Joni López, Verdés, Botía, Rueda (min. 78 Xavi Torres), Jeffren (min. 66 Rayo), Longás, Rochina (min. 66 Maric), Víctor Vázquez i Gai.

Gols: 0-1 Rochina (min. 26), 1-1 Joel (min. 27), 1-2 Maric (min. 84), 2-2 Juvenal (min. 89)

Estadi: Nova Creu Alta (1.900 espectadors)

Acaba l’any 2008 igual com va començar, amb un empat a casa. Però aquesta vegada el punt sumat davant el Barcelona Atlètic va ser molt diferent amb els que es van sumar davant la Gramenet, Dènia o Atlètic Balears. I és que el conjunt de Ramon Moya, que finalment seguirà fins el proper 30 de juny després d’algunes setmanes qüestionat, va demostrar davant el filial blaugrana moltes ganes i molta intensitat per donar per acabada amb un bon sabor de boca la primera volta a la Nova Creu Alta, tot i encadenar sis partits de forma consecutiva sense guanyar-hi. Només les errades en defensa van deslluir una mica el joc col·lectiu basat en un centre del camp molt lluitador. El primer error va arribar als 26 minuts quan un mal refús amb el peu de De Navas el va aprofitar Víctor Vázquez per controlar l’esfèrica al centre del camp i el contracop dels barcelonins va servir perquè el davanter valencià Rubén Rochina marqués el primer de la tarda. Però poc va durar la decepció per als nostres jugadors, ja que a la següent acció, aquest cop amb errada visitant, va servir perquè Joel d’una forma afortunada fes l’empat a un gol amb el que es va arribar a la mitja part. Els segons 45 minuts van ser molt intensos i les arribades dels de Luis Enrique sempre van ser avortades per la defensa saballuda i també per De Navas. Però qui va tenir les oportunitats més clares vam ser nosaltres amb xuts de Javi Rodríguez i també de De la Plata que va fer treballar de valent al porter barcelonista. Però en la segona errada defensiva, als 84 minuts, va arribar el gol de Goran Maric que va aprofitar-se d’un malentès entre De Navas i Cazorla que no va estar gens afortunat en el seu rebuig. Autèntica gerra d’aigua freda per a un equip que veia com tot el seu treball de poc havia servit. Fins que a l’últim minut va fer-se justícia amb un golàs de falta de Juvenal que va entrar per tota l’escaire i va deixar el partit en empat final i al Sabadell a només dos punts del quart classificat.