Villarreal B: Aitor, Carlos Julio, Marin, Mauro, Pablo Iñiguez, Larrea, Leo Suárez (Pedro 75′), Rodrigo, Fran Sol, Carlos Martínez y Alfonso (Acosta 67′).

Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Valentín, Agustín, Adama, Roigé, Batanero (Bruno Vinicius 72′), Forgas, Cortell (Pirulo 60′) y Osado (Yeray 60′).

Àrbitre: José Joaquin Gallego Gambín (Andalús)

Estadi: Ciudad Deportiva del Villarreal

El Sabadell va perdre 2 a 0 en un partit amb ocasions a les dues bandes que el Villarreal B va saber aprofitar i el Sabadell no.

El primer a llençar l'atac va ser el Villareal B, amb una jugada ensajada va proporcionar una pilota llarga a un dels extrems que va finalitzar amb un centre perillós que es va passejar per l'àrea arlequinada. El Sabadell va llençar un contracop dirigit Pol Roigé per l'esquerra, que va centrar una pilota per Osado, la seva resposta matava va envianr l'esfèric al pal.

Pol Roigé, com ja és habitual, va ser un dels jugadors més perillosos a l'àrea del Villarreal. Una de les jugades més perillosos de la primer part va ser una passada a l'esquena de la defensa que va provocar el un contra un amb el porter del Villarreal que aquest va treure a corner.

De res van servir els esforços del Sabadell, quan al minut 12, Fran Sol va rebre una passada que el va deixar pràcticament sol davant Craviotto, el davanter del Villarreal va marcar amb un xut creuat al pal llarg, que el porter arlequinat no va poder refusar.

Després del gol del Villarreal ‘B’ el Sabadell va perdre confiança i això és va transmetre al terreny de joc amb menys domini de la pilota. Desde aquest punt i fins al descans el partit va perdre intensitat.

Pol Roigé continuava sent el referente en atac i perillositat cada vegada que feia una internada per l'esquerra. L'exemple més clar va ser al minut 70 quan va executar a la perfecció una passada rasa per a Forgas que aquest va rematar al pal, un rival més del Sabadell, ja que l'equip arlequinat va trobar-se amb el pal fins a en tres ocasions.

Quan més aprop estava el Sabadell de trobar l'empat, en el minut 77 el Villarreal amb una gran jugada, movent ràpidament la pilota per la frontal, va permetre a Carlos Martínez fer pujar el segon gol al marcador i sentencià el partit.

Al col-legiat José Joaquin Gallego Gambín, àrbitre del match, semblava no controlar el partit amb una gran falta de criteri com es va poder apreciar en l'expulsió de Larrea, per una entrada a Bruno Vinicius una mica rigurosa, i també en l'expulsió del tècnic arlequinat, Miguel Álvarez, en una situació que no va quedar gens clara.