dijous, 12 de novembre del 2015

El Sabadell no defineix, davant un Lleida a mig gas

 (Foto: Centre d'Esports Sabadell)

CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Forniés (Cortell), Valentín, Agustín (Lucas Viale 23′), Adama, Pol Roigé, Batanero, Forgas, Osado (Pirulo 45′) y Marc Fernández.

Lleida Esportiu: Crespo, Òscar Rubio, Fuster, Albístegui, Bosch, Toño Vázquez, Colinas, Marc Martínez, Diego Suárez (Ekhi 69′), Urko Arroyo y Vega.

Col•legiat: Pablo Brea Peón, (Gallec).

Gols: Colinas (0-1 ,13′),  Urko Arroyo (0-2, 52′), Batanero (1-2, 58′)

Estadi: Nova Creu Alta 1959 espectadors.

Nova derrota del C.E. Sabadell al temple (Nova Creu Alta). El conjunt arlequinat va mostrar la seva cara més pobre davant la seva afició, el partit que tenia que ser una injecció de moral per als jugadors i aficionats, va resultar ser un dels pitjors partits d'aquesta nova etapa a Segona B.

Al conjunt arlequinat se’l va veure mancat d'idees per crear perill i jugades d'atac d'avant un Lleida que tampoc va fer mèrits per endur-se els 3 punts de la Nova Creu Alta, a vegades el futbol no es del tot just.

El Lleida es va avançar al marcador al minut 10 de la primera part, amb una jugada entre fortuna del Lleida i mala sort i desencert per part del Sabadell.

La primera ocasió del partit va ser per al Sabadell, quant en el minut 7, mitjançant una conducció de Pol Roigé, amb centrada d'Adama Touré que va finalitzar amb un xut ras de Marc Fernández.

Però el gol va arribar per al Lleida, una conducció per la banda dreta de Marc Martínez, va acabar amb un centre a mitja alçada que Colinas va rematar a gol. Sorprenent a la defensa arlequinada, es va avançar en planxa, una acció que va agafar a contra peu a Craviotto.

En el minut 23 arriba la mala noticia per al Sabadell, es retira lesionat Agustín que és substituït per Lucas Viale.

Quan el partit estava més adormit, una internada en el minut 31 de Marc Fernàndez per la dreta que va trencar la defensa del Lleida i va acabar amb rematada creant novament perill a la porteria visitant.

En la represa del partit Pirula va substituir a Osado, situació que va fer que el Sabadell es quedes nomes amb una substitució durant tota la segona part.

En el minut 3 de la segona part, una bona jugada del Sabadell per l'esquerra a creat la millor ocasió del conjunt arlequinat fins al moment. Forniés ha obert per Pol, que ha conduit la pilota fins a l'interior i Marc Fernández ha trencat la defensa amb una centrada perfecte cap a Pirulo, però ha estat molt bé Crespo, que ha blocar perfectament el xut del jugador arlequinat.

En una falta lateral el Sabadell ha trobat el camí per a reduir la distancia. Una molt bona centrada de Pirulo, des de el vèrtex de l’àrea, l'ha rematat Batanero per reduir les distancies.

En el minuto 62, una gran passada de Pol Roigé a deixat completament sol a Pirulo. El mitjapunta a rematat sorprenent a Crespo, però el jugador gadità del Sabadell estava en posició antireglamentària. Una jugada dubtosa, que posteriorment es va poder verificar i on va quedar clar que el jugador arlequinat estava en línia, per tant un fora de joc inexistent i el gol que no va pujar al marcador.

Els últims minuts del partit han sigut dominats per al Sabadell. Després de l'expulsió per doble amonestació amb groga a Ekhi, que nomes ha estat 10 minuts sobre el terreny de joc, un Sabadell nerviós per aconseguir l'empat més que merescut, no ha pogut crear més ocasions enfront un Lleida tancat a la seva àrea.