dilluns, 16 de novembre del 2015

Derrota injusta, en front un Reus apagat

 (Foto: Adrían Arroyo - Ràdio Sabadell)

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín, Alcañiz, Viale, Yeray (Agus Medina 84′), Roigé, Batanero, Forgas (Osado 65′), Adri y Marc Fernández (Pirulo 78′).

Reus Esportiu: Edgar Badia, Alberto, Angel, Olmo, Moyano, Jaume, Haro (Ricardo Vaz 58′), Ramon (Fran Carbia 73′), Edgar Hernández, Oscar (Rafa García 87′) y Colorado.

Col•legiat: Navarro Fuentes (Murcià).

Gols: Edgar Hernández (1-0)

Estadi: Camp Nou Municipal de Reus.


El Sabadell que va dominar la primera part a vist com un Reus, que ha dominat la segona part, s’emportaven els 3 punt amb un solitari gol amb un contracop després d’una clara falta a Pol Roigé no assenyalada per el col•legiat.

Miguel Álvarez a sorprès amb un onze inicial totalment diferent, tal com la parella de centrals Alcañiz i Viale. Com a novetat important aquest onze inicial ha comptat amb la presencia d’Adri Díaz, del filial, com a mitja punta atacant.

La primera part ha sigut un clar exemple del que pot ser, i moltes vegades no és, l’equip arlequinat. Un equip que genera pressió a d’alt, fent que el rival sofreixi en les sortides de pilota, i que destaca per un joc pausat i controlat.

Tot i aquest bon joc el Sabadell no ha sapígid generar perill a la porteria del Reus, ja que la millor ocasió de gol de la primera part ha sigut per als de Natxo González, al estavellar una pilota al travesser.

En la segona part s’ha vist un Reus fort i superior al Sabadell en joc i ocasions. El gol del Reus ha arribat en un contra cop, després d’una falta bastant clara a Pol Roigé en camp contrari, mitjançant un centre per la dreta que ha deixat sol a Édgar Hernández que ha pogut superar a Craviotto.

Després d’aquesta nova derrota el Sabadell comença a apropar-se perillosament a la zona de promoció de descens.