dilluns, 4 de novembre del 2013

Victòria balsàmica

Collantes va participar en la jugada del primer gol del partit (Foto: CE Sabadell)

CE Sabadell 2-1 Real Murcia CF

Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos Hernández, Martí Crespí, Espasandín, Juanjo, Longás, Gato, Collantes (Sutil, min. 70), Edgar (Aníbal, min.64) i Tamudo (Hidalgo, min. 78)

Real Murcia: Casto, Álex Martínez, Truyols, Dos Santos, Óscar Sánchez (Malonga, min.78), Acciari, Toribio (Iván Moreno, min. 63), Albert Dorca, Saúl (Wellington Silva, min. 45) i Kike Garcia

Gols: 1-0, Acciari (p.p.) (min. 12); 1-1, Dos Santos (min. 31) i 2-1, Gato (p) (min.55)

Àrbitre: Sureda Cuenca (balear)

Estadi: Nova Creu Alta (3.345 espectadors)

Victòria necessària. El Centre d'Esports Sabadell va superar per la mínima al Real Múrcia i amb aquests tres punts, els saballencs aconsegueixen sortir de la zona de descens només una setmana després d'entrar-hi. La victòria era molt imporant després de quatre jornades sense conèixer el triomf i el Real Múrcia va pagar els plats trencats de les darreres dues derrotes seguides fora de casa davant Córdoba i Lugo. Un encontre que el Sabadell va començar molt fort i va posar en serioses dificultats la defensa visitant. La primera aproximació del Sabadell ha estat a pilota aturada. Una falta botada per Collantes molt tancada la va rebutjar el porter Casto com va poder. Era el primer avís del que vindria pocs minuts després. Una jugada per banda dreta de Collantes ha servit per fer pujar el primer gol del partit. Gato en semi errada no ha rematat bé, però Acciar involuntàriament ha desviat la trajectòria de la pilota fent inútil l'estirada de Casto. El Sabadell tornava a marcar un gol 292 minuts després des de que Collantes marqués a Montilivi davant el Girona a la vuitena jornada de lliga. Abans de l'empat visitant, Gato ha tingut el 2-0 a les seves botes, però en aquesta ocasió el seu remat va picar al pal dret de Casto. El Real Múrcia es va estirar un mica i va pressionar a la defensa sabadellnca en busca d'ocasions de gol. En una falta lateral, Mauro Dos Santos va rematar de cap per fer pujar l'empat a un al marcador. El gol de Dos Santos significava el 900 d'un equip rival a la Nova Creu Alta. Abans d'arribar al temps de descans, Raúl Tamudo ha gaudit d'una bona oportunitat per avançar novament a l'equip de Javi Salamero. El seu xut, però, ha sortir un pèl desviat. Amb empat a un s'arribava al temps de descans. A la repressa, Julio Velázquez introduïa un canvi en busca de més profunditat en el seu equip. Però ràpidament es veuria un altre cop per sota en el marcador. Una centrada de Tamudo per banda dreta va tocar en el braç d'Óscar Sánchez i el balear Sureda Cuenca va decretar el punt de penal a instàncies del seu assistent. Gato va agafar la responsabilitat com està sent habitual i va enganyar perfectament a Casto per fer el 2-1 que acabaria sent definitiu. A mesura que passaven els minuts i s'acostava al final, el Sabadell ha tirat cap enrera per tal de defensar el mínim avantatge en el marcador. El Real Múrcia va poder empatar en una acció de Tete en que Nauzet va tapar molt bé amb el seu cos i va evitar un segon empat. Espasandín després d'un rebot amb el defensa va poder ampliar la diferència en el marcador, però l'acció va acabar amb la pilota al travesser. A la continuació de la jugada, Sutil va xutar fregant el pal. Els darrers minuts del partit van ser de constant patiment per l'afició sabadellenca, més per l'ajustat del marcador que per ocasions dels murcians. Sigui com sigui, victòria molt important del Sabadell a l'espera de visitar El Molinón per jugar contra l'Sporting. Un encontre que no podran disputar ni Juanjo Ciércoles ni Longás per acumulació de targetes.