diumenge, 17 de novembre del 2013

Mala primera meitat que ens condemna a la derrota

Tamudo va poder fer el 2-1 en una acció al final del partit (Foto: CE Sabadell)

CE Sabadell 1-2 AD Alcorcón

Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Carlos Hernández, Olmo (Toni Lao, min. 45), Juanjo, Longás (Hidalgo, min. 70), Llorente (Collantes, min. 55), Sutil, Gato i Tamudo

Alcorcón: Dani Giménez, Iribas, Babin, Héctor Verdés, Ángel Sánchez, Antonio Martínez, Sergio Mora, Fernando Sales (Javito, min. 81), Christian Alfonso (Óscar Plano, min. 75), Sergio Prendes i Pacheco (Camille, min. 67)

Gols: 0-1, Héctor Verdés (min. 37); 1-1, Toni Lao (min. 60) i 1-2, Babin (min. 89)

Àrbitre: Muñoz Mayordomo (Castellà-Manxec)

Estadi: Nova Creu Alta (1.645 espectadors)

Segona derrota consecutiva. El Centre d'Esports Sabadell no ha pogut superar l'Alcorcón i ha caigut per segona vegada a la Nova Creu Alta. L'equip de Javi Salamero va tenir dues cares ben diferenciades i es va veure superat per un Alcorcón que va trencar una ratxa de sis jornades sense guanyar i 579 minuts sense marcar. La primera meitat va ser molt fluixa del Sabadell i l'equip madrileny s'ha fet amo i senyor del partit i els arlequinats han intentar estar ordenats al darrera en busca de robar alguna pilota per sortir al contraatac. Les primeres oportunitats del partit han estat a càrrec de Christian Alfonso i Pacheco, però Nauzet novament ha estat sensacional evitant el primer gol de la tarda. Per part del Sabadell, només un xut des de fora de l'àrea de Gato que ha sortit desviat per poc de la porteria defensada per Dani Giménez. A les acaballees de la primera meitat s'ha avançat l'Alcorcón en jugada d'estrategia. Després d'un servei de cantonada, Héctor Verdés ha rematat totalment sol des del punt de penal i ha superat Nauzet fent el momentani 0-1. Amb aquest mínim avantatge per l'equip de Miguel Álvarez s'ha arribat al temps de descans. Javi Salamero ha mogut peces i ha fet entrar Toni Lao en el lateral esquerre en el lloc de Jesús Olmo. L'equip en aquesta segona meitat ha estat totalment diferent i amb una mica més d'intensitat i pressió ha passat a dominar el partit i a gaudir de bones oportunitats. Fernando Llorente ha tingut una bona ocasió per empatar el partit, però Babin ha estat providencial evitant el gol sabadellenc. En una jugada per banda dreta ha pogut empatar el Sabadell gràcies a un bon cop de cap de Toni Lao que, d'aquesta manera, feia el seu segon gol amb la samarreta arlequinada. El Sabadell es trobava còmode sobre el terreny de joc i s'ha pogut avançar en el marcador gràcies a un xut de Juanjo Ciércoles que ha picat al pal de la porteria de Dani Giménez. En el rebot, el mateix Juanjo Ciércoles ha rematat massa desviat. Raúl Tamudo ha rematat massa alta en una nova ocasió del Sabadell a la porteria rival. El mateix davanter de Santa Coloma ha pogut fer el segon gol del Sabadell amb una ocasió dins l'àrea petita que Dani Giménez ha rebutjat amb el cos. Del possible 2-1 s'ha passat a l'1-2 que acabaria sent definitu. Servei de cantonada que pentina un jugador al primer pal i Babin, lliure de marca, fa el segon gol de l'Alcorcón i sentencia el partit en el darrer minut de l'encontre. En temps d'afegit, Muñoz Mayordomo ha xiulat penal en una acció sobre Sutil. Gato ha agafat la responsabilitat, però el porter madrileny li ha encertat la direcció i ha evitat l'empat. En el refús, Sutil ho ha provat, però novament Dani Giménez ha salvat al seu equip de perdre dos punts.