divendres, 1 de novembre del 2013

El Rival: Real Murcia CF


S’enceta el mes de novembre rebent a l’estadi un Murcia que tan bon inici de campionat està realitzant. Tot i els dubtes que es van generar vora els vermells durant el passat estiu, quan encara no sabien en quina categoria jugarien a causa del descens del Guadalajara, han començat la lliga oferint molt bones prestacions i obtenint uns bons resultats. I és que després de salvar-se sobre la campana, no voldran repetir errors del passat i amb l’objectiu de la permanència tranquil·la, afronten l’actual campionat. La campanya anterior amb 47 punts van quedar quarts per la cua fet que els hagués otorgat una de les temibles places de descens encara que fou el Gudalajara qui acabaria baixant per culpa dels seus problemes en la conversió de l’entitat en societat anònima esportiva. Amb la certesa de continuar a la divisió de plata firmarien un tècnic jove i amb molt de futur, com és Julio Velázquez, que tot i no tenir sort en una etapa anterior al Vila-Real es mostra com un entrenador a qui li agrada el bon tracte de la pilota i el joc ofensiu.

Van patir baixes importants com la dels porters Javi Jiménez que marxaria al Levante o Alberto que firmaria per la Hoya Lorca. També abandonarien la Nueva Condomina futbolistes molt decisius com Nafti que aniria al Cádiz, Taglifacio a Banfield, Cristian Garcia a Deportivo Godoy o Matilla al Betis. Per contrarestar-les, arribarien fitxatges contrastats com els del porter Casto procedent del Betis, els defenses Dani Bautista firmava del Racing de Santander o Truyols que ho feia del Vila-Real. Al centre del camp el català Albert Dorca signava també des de Santander i que ja ha fet gols decisius aquest any o Iván Moreno que ho feia de la Ponferradina, tot i que un dels homes que continua més en forma és l’etern Acciari, tot un pulmó a la zona ample. Al davant també hi van signar pólvora amb l’ex del Reus, Sergio León que arribava cedit per l’Elche o Wellington que també arribava a préstec procedent de l’Arsenal, tot i que la temporada passada va jugar a Ponferrada. Tete provinent de l’Albacete s’està mostrant com un dels homes més perillosos en aquest inici de lliga, però qui més gols ha anotat fins al moment és Kike.

La darrera visita del Murcia a la Nova Creu Alta, data de la temporada anterior en un partit que va acabar en empat a dos gols amb dianes de Lanzarote a l’inici i al final de l'encontre que salvarien un punt. Entremig Kike i Matilla havien capgirat la diana inicial arlequinada.