dissabte, 31 d’agost del 2013

El Rival: RC Deportivo

El Deportivo va caure derrotat per 0-1 contra el Córdoba a Riazor (Foto: RC Deportivo)

Primer partit del mes a l'estadi davant d'un dels màxims aspirant a l'ascens. Si al primer duel de la temporada ja fou contra un dels grans favorits a tornar a Primera Divisió com el Mallorca, ara ens enfrontem al conjunt presidit per un Augusto César Lendoiro que ha tingut molts problemes de caire econòmica durant per culpa del gran deute de l'entitat. Tot i això sense renunciar a formar un equip de garanties. Amb tot, però, els gallecs voldran retornar a la màxima categoria del futbol espanyol, tal i com ja van fer ara fa dos anys on van acabar com a campions de Segona Divisió amb 91 punts.

Ara, de la mà de Fernando Vázquez, que no entrenava a ningú des de que va ser destituït al Celta la temporada 2006-2007 i que va agafar al Deportivo a mitjans de la campanya anterior substituïnt al portuguès Domingos Paciencia amb gairebé tot perdut i per molt poc no els acaba salvant. Voldran fer, novament, un gran any ajudats en tot moment per una afició que ha respost espectacularment, un cop més, tot i la pèrdua de categoria. Es preveu un duel molt intens i amb molta calor entre dos equips que, tot i estar iniciant la temporada, voldran agradar als seu. També un Deportivo que sempre que viatja a Catalunya reuneix un gran nombre d'aficionats a la graderia.

La darrera visita del Deportivo de la Corunya a l'estadi és d'ara fa dues temporades, en un duel que s'acabaria resolent per 1 a 0 a favors dels arlequinats amb un magistral llançament de falta de Manu Lanzarote.