diumenge, 25 d’agost del 2013

2a Jornada Lliga: SD Ponferradina-CE Sabadell


Primer partit a domicili. El Centre d'Esports Sabadell, després de la brillant golejada contra el Mallorca en el partit inaugural del campionat, estrena la temporada fora de casa visitant El Toralín de Ponferrada. Una Ponferradina que la anterior campanya va estar a un pas de disputar les eliminatòries d'ascens a Primera i que aquesta va caure en el debut al Nuevo Arcángel davant el Córdoba en el temps d'afegit. Un dels objectius de Javier Salamero serà millorar els resultats a domicili de l'etapa Carreras a Segona A on només es van aconseguir sis victòries en 42 encontres.

Per aquest partit al Toralín, Salamero té la sensible baixa de Moha que ha passat per quiròfan i estarà entre 4 i 5 mesos de baixa per problemes en el tendó rotulià. També són baixa Jesús Olmo, Espasandin, Hidalgo, Arteaga i Pablo Rui. Davant hi serà la Ponferradina de Claudio Barragán i de l'ex arlequinat Óscar Ramírez, que aquest estiu va signar pel conjunt del Bierzo. Cap dels dos equips té cap futbolista sancionat. Salamero continuarà veient el partit des de la graderia per la sanció que arrossega de la seva anterior etapa al Gimnàstic de Tarragona.

L'encontre corresponent a la segona jornada de lliga donarà inici a les 19h i, tot i que s'havia especulat durant la setmana, finalment no serà retransmès per televisió. Així doncs, s'haurà de seguir el partit com és habitual per Ràdio Sabadell. El càntabre Arias López serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Es dona la curiositat que el darrer encontre que va xiular al Sabadell fora de casa va ser a Chapín contra el Xerez coincidint amb la darrera victòria lluny de la Nova Creu Alta dels sabadellencs.