dissabte, 18 de febrer del 2012

25a Jornada Lliga: F.C. Cartagena-C.E. Sabadell


Partit molt important. El Centre d'Esports Sabadell, amb la moral alta després de guanyar a un rival directe com el Villarreal B, és desplaça a Cartagena per enfrontar-se a l'equip que entrena Carlos Rios. Si el filial groguet era un rival de la zona baixa, aquest Cartagena no ho és menys. Un equip dissenyat a l'estiu per estar a dalt i lluitar pel màxim objectiu, s'ha vist des de bon principi a la cua de la classificació i és, sens dubte, un rival directe en la lluita per la permanència. Els dotze punts de marge entre catalans i murcians és un bon coixí per viatge a Cartagena amb una relativa tranquilitat.

Lluís Carreras ja pot comptar amb la totalitat de la plantilla, a excepcio del sevillà Joaquín Rodríguez. La bona notícia ha estat la recuperació del colomenc David Bermudo. La llista de convocats és la mateixa que la de la setmana passada contra el Villarreal B amb una única variació: Álex Cruz entra en el lloc de l'uruguayà Adrián Luna. El tècnic ho va justificar en roda de premsa dient que al Cartagonova és necessitarà més la verticalitat del canari. Pel que fa a l'equip local, Carlos Rios també té tot l'equip a la seva disposició, ja que el Comité de Competició va perdonar la segona groga que va veure Mariano Sánchez al Mini Estadi per simular un penal, segon l'àrbitre Pino Zamorano.

El partit donarà inici a les 18h. a l'estadi de Cartagonova. Un estadi on els arlequinats s'han enfrontat en quatre ocasions davant l'antic Cartagonova i només s'ha aconseguit una victòria: la temporada 1999-2000 per un 1-2 amb gols d'Alberto i Jordi Capilla. L'àrbitre de l'encontre serà l'asturià Piñeiro Crespo. Un col·legiat que no ha xiulat mai al Sabadell. El partit no serà televisat per cap canal de televisió.