dissabte, 4 de febrer del 2012

23a Jornada Lliga: S.D. Huesca-C.E. Sabadell


Rival directe. El Centre d'Esports Sabadell afronta el primer partit a domicili de la segona volta i ho fa davant un rival directe en l'objectiu d'aconseguir la permanència com és la S.D. Huesca. Un partit que ve marcat per l'intens fred que patiran els jugadors i l'afició desplaçada a terres aragoneses durant l'hora del partit. De totes maneres, aquest no ha de ser motiu d'excusa perquè els arlequinats treguin una cosa positiva de El Alcoraz.

Lluís Carreras podrà comptar per aquest partit els dos nous fitxatges arribats aquesta mateixa setmana com són Ezequiel Calvente i Adrián Luna. També hi serà a Osca el francés Florian, recuperat del seu cop al nas davant el Xerez, i els granollerins Antonio Hidalgo i Puigdollers que també es van retirar amb molèsties diumenge passat. En canvi, qui no s'ha recuperat a temps és Bermudo. A més, de les conegudes baixes de Juvenal amb la seva selecció i Pablo Ruiz per acumulació de targetes. Pel que fa a l'equip que entrena Quique Hernández, Clavero serà baixa a la defensa després de l'expulsió el dissabte passat al Mini Estadi. Amb qui si que podrà comptar són els darrers tres fitxatges d'última hora: Jorge Larena, Antonio Núñez i Mario Rosas.

El partit donarà inici a les 18h. a l'estadi de El Alcoraz i no es podrà veure per cap canal de televisió. L'àrbitre de l'encontre serà el castellà-manxec Pino Zamorano. Només un precedent amb el Sabadell i no fa pas massa. Va ser l'encarregat de dirigir el partit davant l'Elche a la Nova Creu Alta i que va acabar amb empat a zero.