dimecres, 17 d’agost del 2011

Un bon primer temps és suficient per guanyar


C.E. Sabadell 2-0 C.F. Badalona

Sabadell: De Navas, O. Ramírez, Olmo, Toni Lao (min.57 Jonathan), Redondo, Samuel (min.45 Juvenal), Puigdollers (min.45 Fito), Arteaga (min.45 Hector Simón), Lanzarote (min.45 Eneko), Aaron Bueno (min.45 Alex Cruz) i Florian (min.45 Joaquín)

Badalona: Marcos, Vazquez, Antonio Robles, Joaquín, Ferron, Pugui, Alberto Manga, Goikoetxea, Cesar soriano, Alex Garcia, Ceballos. També han jugat: Ricardo, Càmara, Xavi Muñoz, Marc Serramitja, Mariano, Sergio, Pelegrí

Gols: 1-0 Lanzarote (17') i 2-0 Ceballos (p.p.) (37')

Àrbitre: Medié Jiménez

Estadi: Nova Creu Alta (700 espectadors)

Victòria per acabar la pretemporada. Bon partit el disputat pel Sabadell, sobretot en el primer temps, contra el Badalona que ha servit per posar punt i final a la pretemporada 2011-2012, la del retorn a la Segona Divisió A. Lluís Carreras ha disposat d'un onze titular que podria haver estat el que jugués diumenge a Chapín de no haver estat per la vaga de futbolistes. Bon primer temps de Manu Lanzarote, molt actiu tot i que de vegades volia fer les coses més boniques que pràctiques. També ha estat molt actiu Arteaga en el mig camp i Redondo i Aarón Bueno per banda esquerre. Abans del minut vint ha arribat el primer gol del partit, un bon gol de Lanzarote. Una bona jugada per banda dreta ha deixa 'Lanza' pràcticament sol davant el porter Marcos. El primer xut l'ha pogut desviar l'ex del Gavà, però en el mateix refús, l'ex de l'Eibar gairebé sense angle s'ha tret una vaselinar per sobre de Marcos que res ha pogut fer el porter escapulat. Un gol de bella factura que ha servit per estrenar el casiller golejador del barceloní amb la samarreta arlequinada. Abans del descans, una bona triangulació ha acabat amb obertura a Aarón Bueno i la seva centrada buscant a Florian l'ha introduït en la seva pròpia porteria l'ex del Córdoba, Ceballos. Dos gols de diferència abans d'arribar al descans en un bon primer temps i davant un Badalona un pèl fluix. En el segon temps, l'equip de Manolo Márquez s'ha estirat més sobre el terreny de joc amb l'entrada del jove Mariano, tot i que sense cap ocasió sobre la porteria de De Navas. El Sabadell, amb alguns canvis respecte l'onze titular ha gaudit d'un llançament al pal de Juvenal i un gol anulat a Eneko Fernández després que la centrada de Joaquín hagués traspassat la línea de fons. En definitiva, bon partit dels sabadellencs per tancar una pretemporada força irregular. Tret d'algun canvi de darrera hora, el Sabadell jugaria el següent partit el dissabte que ve davant la S.D. Huesca sempre i quant la LFP i l'AFE arribin a un acord per desconvocar la vaga.