dimecres, 31 d’agost del 2011

El darrer fitxatge és Pablo Ruiz


Plantilla tancada. S'esperava noticies durant el dia d'avui -darrer per fitxar en aquest mercat d'hivern- i ja la tenim: Pablo Ruiz és nou jugador del Centre d'Esports Sabadell per aquesta temporada 2011-2012. Pablo és un jugador de 30, sevillà, i que arriba procedent del Cartagena de Paco López on ha jugat les darreres dues temporades. Sinó debutés aquest dissabte a la Ciutat Esportiva de Villarreal es donaria la circumstància que podria jugar els seus primers minuts com arlequinat en la jornada 4 del campionat, precisament contra el Cartagena.

Pablo Ruiz, de la pedrera del Sevilla, va arribar a jugar dues temporades al conjunt andalús a Primera Divisió sota les ordres de Joaquín Caparrós i Juande Ramos. Al 2006 va maxar al Murcia per després fitxar per un altre club andalús com el Córdoba on va coincidir amb un altre arlequinat, David Pérez Arteaga. Com hem dit, les dues darreres temporades les ha jugat al Cartagena. La passada temporada va jugar dinou partits -divuit d'ells com a titular- i anotant un gol. En el seu currículum figura la Copa de la UEFA del 2006 a Eindhoven guanyada per 4-0 contra el Middelsbrough. Des d' @rlekinats.com li desitjem molta sort a Pablo en el Centre d'Esports Sabadell.

A més, Yann Songo'o que havia estat entrenant aquests darrers dies a les ordres de Lluís Carreras, ha convençut al cos tècnic i també formarà part de la plantilla 2011-2012.