dimecres, 31 d’agost del 2011

El Sabadell campió a Castellar


Molt superior. Aquest cop si que es va notar la superior categoria dels rivals i el Centre d'Esports Sabadell es va proclamar campió del torneig del Centenari de l'U.E. Castellar al vèncer els dos partits davant el conjunt local i el Terrassa Olímpica 2010. Lluís Carreras va fer dos onzes totalment diferents a excepció d'Iván Gómez que va jugar els dos partits deixant a David De Navas a la banqueta. La nota negativa va ser la lesió d'Álex Cruz que amb problemes al pubis no va poder acabar el duel contra el Terrassa. Destacar el debut de Yann Songo'o en la posició de central fent parell amb Toni Lao. Així doncs, Sabadell campió, Terrassa Olímpica en segona posició i Castellar en tercer lloc.

C.E. Sabadell 1-0 Terrassa Olímpica 2010

Sabadell: Iván Gómez, Ramírez, Songo'o, Toni Lao, Redondo, Hèctor Simón, Puigdollers, Arteaga, Álex Cruz, Eneko i Florian.


Terrassa Olímpica: Diego, Moreno, Torrentbo, Ruíz, Molist, Montero, Alfi, Trivés, Conte, Suárez i David Garcia.

Gol: 1-0 Eneko

Els de Lluís Carreras es van mostrar superior a l'equip entrenat per Miguel Olmo. El Terrassa, molt inoperant en atac, no va portar cap perill a la porteria defensada per Iván Gómez. Eneko Fernández en una bona jugada personal regatejant a un parell de rivals va creuar la pilota amb la cama dreta fent impossible l'estirada del porter egarenc. Un gol que va ser suficient per derrotar al Terrassa Olímpica, que continúa sense guanyar als arlequinats i sense marcar-li cap gol en els tres enfrontaments fins a la data.

U.E. Castellar 1-3 C.E. Sabadell

Castellar: Rosell, Iñaki, Sergi, Dani, Carlos, Enric, Dani, Alberto, Juan Carlos, Joan i Aitor


Sabadell: Iván Gómez, Jonathan, Olmo, Agustín, Bermudo, Samuel, Lanzarote, Fito, Aarón Bueno, Joaquín i Baha.

Gols: 0-1 Baha, 0-2 Lanzarote, 0-3 Aarón Bueno i 1-3 Mayoral

Les quatre categories de diferència entre Sabadell i Castellar es va notar sobre el terreny de joc i els locals no van poder fer res per frenar als sabadellencs. Ben d'hora marcaria el primer el Sabadell obra de Nabil Baha, que d'aquesta manera s'estrenava com arlequinat. Lanzarote, poc després, engaltaria un fort xut per fer el 0-2 i Aarón Bueno sentenciava el partit amb una vaselina aprofitant la mitja sortida del porter del Castellar. Els local retallarien distàncies amb un golàs de Mayoral des de més de 25 metres.

U.E. Castellar 0-3 Terrassa Olímpica 2010

Castellar: Rosell, Iñaki, Sergi, Dani, Carlos, Enric, Dani, Alberto, Juan Carlos, Joan i Aitor. També van jugar: Dani, Marc, Juanito, Josep, Joël, Ivan i Albert

Terrassa Olímpica: Daniel, Osuna, López, Ortega, Romero, Artés, Torrentbó, Ruiz, Trivés, Gisbert i Aran

Amb el torneig definit en favor del Centre d'Esports Sabadell, el darrer partit del Triangular va esdevenir en un pur tràmit. El Castellar, més assentat al terreny de joc que contra el Sabadell va poder avançar-se en el marcador en un parell d'un contra un però Ortega ho va evitar. El Terrassa no va perdonar i Torrembó amb dos gols gairebé calcats va batre a Barragán, ex porter de la Gramenet. A les acaballes del partit, David López ha marcat a plaer el tercer gol per certificar la segona posició dels egarencs al triangular.