dissabte, 10 de juliol del 2010

VI Torneig InterPenyes C.E. Sabadell

Un any més, el Torneig InterPenyes ja és aquí. Any rere any, aquest esdeveniment s'ha convertit en un clàssic per tots els aficionats que troben en ell una oportunitat per practicar el seu esport preferit, i a més, rodejat d'altres seguidors arlequinats. La sisena edició, com totes les anteriors a excepció de la del 2007 que es va disputar a les naus del Club Natació, es disputarà al pavelló de Can Balsach, al barri de la Creu Alta. Seran 12 hores intenses de futbet, de 9 del matí fins a les 21h.

Aquest any, el Torneig comptarà amb set equips participants -Resistència Foreros, Jogar Sabadell, Equip de Socis, La Força Arlequinada, Periodistes F.C., Entrenadors FutFem i @rlekinats.com com amfitrió-. A més, l'organització també ha modificat el sistema de competició. Prèviament es disputarà una lligueta de tots contra tots, per després passar a la fase d'eliminatòries. El primer classificat passarà directament a semifinals i del segon fins al setè jugaran quarts de final. Els vencedors passaran a semifinals, per acabar en el partit pel tercer i quart lloc i la gran final. Els partits seran de deu minuts per part, el que segurament provocarà més igualtat, resultats més ajustats i més emoció. De totes maneres, aquesta competitivitat ha de quedar en això, simple competitivitat i en el qual ha de regnar el Fair Play. Els horaris dels partits els podeu trobar a la part dreta d'aquest mateix portal web, sota dels patrocinadors del Torneig. Com és evident, volem donar un agraïment especial a aquests patrocinadors que fan possible el Torneig. La Trempera Arlequinada, Unnim i el Centre d'Esports Sabadell són els col·laboradors d'enguany.

Des d' @rlekinats.com volem animar a tots els aficionats a que s'acostin a les instal·lacions de Can Balsach per gaudir de les 12 de hores de Futbet i trobar a molts aficionats que es reuneixen cada quinze dies a la Nova Creu Alta. Se'ns dubte serà un dia totalment arlequinat.
.