dijous, 22 de juliol del 2010

Nova etapa

Lluís Carreras va ser una de les atraccions de l'acte


Presentació diferent la que vam poder veure ahir a l'estadi Josep Molins. Diferent perquè era la primera presentació oficial de l'era Joan Soteras a la presidència en que no hi era Ramon Moya com a màxim responsable tècnic. Diferent perquè aquest any la presentació no es va fer de la Nova Creu Alta com és habitual. Una cosa si que no va canviar excessivament, la gent torna a estar il·lusionada amb el nou projecte i els protagonistes asseguren, un any més, compromís i treball. En aquesta línia van anar els parlaments tant del capità de la plantilla Juvenal Edjogo, l'entranador Lluís Carreras i el president Joan Soteras.

Abans dels parlaments, el periodista sabadellenc Aleix Parisé van comandar l'acte presentant un per un a tots els jugadors. Començant pels més veterans, com sempre De Navas el més ovacionat, els nous fitxatges i els jugadors a prova de l'Amateur i del Juvenil. Acte seguit, va començar Juvenal que espera "treure's el regust amarg de la temporada passada i fer un bon any". Lluís Carreras va ser el segon en agafar el micro i les seves paraules van ser molt clares afirmant que "vol fer veure als jugador l'importància de defensar l'escut que porten a la samarreta amb compromís, professionalitat i molt de treball". Soteras va fer un petit resum de les cinc temporades que porta al capdavant del club i esperant fer una gran temporada. L'alcalde Manuel Bustos va ser esment a les obres de la Nova Creu Alta i va afirmar "que quedarà un estadi de Primera i que l'equip ha de pujar a Segona A per estar-hi a l'alçada".

Després dels parlaments, va ser el torn de les fotografies. Primer foto de família i després foto amb els nous fitxatges. Per acabar la presentació, suau entrenament amb diferents exercicis i acabant amb un partidet on es va poder veure que De Navas continua impressionant sota els pals. Ara la plantilla continuarà els entrenaments amb doble sessió de matí i tarda i el primer amistós serà dissabte que ve dia 31 al mateix escenari, l'estadi Josep Molins, contra el Terrassa i a partir de les 11h.