dilluns, 26 de juliol del 2010

Un final de Lliga molt intens


La passada setmana la RFEF va publicar el calendari oficial. Lluís Carreras ha donat per bo el fet de començar i acabar a la Nova Creu Alta. A més, l'inici de campionat sembla un pèl assequible per tal de fer un bon paper, engrescar a l'afició i omplir de confiança i moral a la plantilla. Lleida, Badalona i Sporting Mahonés, sobre el paper, són partits en que es podria treure un bon coixí de punts. El primer desplaçament fora de Catalunya, a Benidorm, sempre és complicat i serà difícil treure els tres punts de Foietes. El veritable Tourmalet pel Sabadell arribarà a l'última part del campionat.

Final de Lliga terrible

Si parlàvem d'un inici de Lliga tranquil, el final de campionat no serà el mateix. De les sis darreres jornades, on es decideix tot, només el darrer partit a casa contra el Santboià sembla assequible. Els darrers cinc partits són per posar-se a tremolar. Una vegada l'Atlètic Balears passi per l'estadi, el Sabadell començarà el seu particular Tourmalet. A la jornada 33 visitarem el Narcís Sala, estadi sempre complicat pels arlequinats i un rival molt fort com el Sant Andreu. Seguidament, l'Ontinyent -a un pas de Segona aquesta temporada- passarà per la Creu Alta. El Castelló i Castàlia ens esperen a la següent jornada. El penúltim partit a l'estadi serà contra l'Alcoyano, un equip dels sempre complicats i que acostumen a estar a la part alta de la classificació. El darrer partit a domicili serà un dels més temuts, més per l'ambient que no pel rival. El Camp Nou de Dènia serà l'escenari. I com dèiem, el Santboià ens retrà visita per acabar la temporada 2010-2011.

Sens dubte, un final de Lliga duríssim sobretot en els tres últims desplaçaments. Narcís Sala, Castàlia i Camp Nou de Dènia seràn estadis on pocs equips surtin amb els tres punts. Evidentment, estem parlant a nou mesos vista. En principi, aquests equips haurien de ser equips punters a la classificació, pero després de 32 partits, el que ara pot semblar temible després pot ser assequible. El temps i els partits posen a cadascú en el seu lloc a la classificació. Esperem que el nostre sigui el més amunt possible.

1 comentari :

Jordi Romagosa i Riera ha dit...

L'important és que a final de lliga, arribem amb la moral ben alta i amb possibilitats de fer quelcom interessant.

Total, hem de jugar contra tots...