diumenge, 16 d’agost del 2009

Victòria per la mínima a Manlleu (0-1)

Roberto ha estat dels més actius a la primera part

Manlleu 0-1 Sabadell

Nova victòria del Centre d'Esports a la pretemporada. Aquest cop ha estat al Municipal de Manlleu i davant l'equip local. Un solitari gol de Fran Arévalo a deu minuts del final ha decantat la balança en favor dels arlequinats. En un partit força ensopit, els arlequinats s'han endut el tercer torneig en tan sols tres dies. El d'avui de Manlleu se li ha de sumar el d'ahir davant l'Europa i el de fa dos dies a Sant Pere Molanta. Ramon Moya ha obtat per fer dos equips barrejant homes importants amb els més joves i donant descans a De Navas, Pelegrí i Blas, aquests dos últims amb molèsties físiques. A la primera meitat, els joc dels dos equips ha estat força avorrit i només en algunes centrades des del lateral ha creat cert perill a la porteria que defensava en aquell moment Adrià Mir. Per part arlequinada només un parell de bones internades del jove Marc Fernández a destacar.


A la segona part, el joc s'ha animat una mica més però sense acabar de brillar de cara a l'espectador. Moya ha canviat els 11 jugadors. D'ocasions clares més ben poques. De fet, l'única clara dels sabadellencs ha estat l'únic gol del partit. Bona triangulació al migcamp que ha acabat amb una passada en profunditat de Fito cap a Fran, que aquest ha aprofitat per batre per sota a Tato Burgada. El Manlleu tenia deu minuts per empatar el partit i forçar els penals, però els locals només han creat una ocasió clara. Una centrada desde banda dreta l'ha rematat Farrés i Ginard ha rebutjat amb una aturada espectacular. Fins al final cap ocasió més i el Sabadell que s'ha endut un nou torneig de pretemporada.

AEC Manlleu: Fran, Archi, Farrés, Andreu, Ruben, Raul Calvo, Venzal, Geli, David Pérez, Miralles i Planagumà. També han jugat: Tato, Masoliver, Granell, Mito, Maik, Cristian Martínez i Gerard.

CE Sabadell: Adrià Mir, Jaume, Álex Ruíz, Agustín, Jesús García, Robles, Marc Fernández, Castell, Joel, Roberto i Pradas. També han jugat: Ginard, Bermudo, Chapi Arnau, Pagès, Usero, Puigdollers, Juvenal, Milán, Jordi, Fito i Fran.

Gols: Fran Arévalo (80')

Ara, els de Ramon Moya només disposaran d'un únic partit amistós abans del debut a la Copa del Rei davant el Monzón. Una vegada que es va conéixer la suspensió del partit contra el Palamós que estava programat per el dissabte 22, els de Moya jugaran l'últim partit amistós el proper diumenge 23 d'agost contra el Terrassa.