dissabte, 29 d’agost del 2009

Gran victòria a Berga amb gol de Fito (0-1)

Fito s'ha estrenat amb un golàs

Berga 0-1 Sabadell B

Nova victòria i el filial continua invicte a la pretemporada. Victoria per la mínima però que podria haver estat més amplia si s'hagués estat més encertat als metres finals. El filial mica en mica va conjuntant als nous fitxatges i es comença a veure millor joc. Avui, a més, han jugat dos dels tres jugadors del primer equip que tenen fitxa d'amateur -l'altre es Xavi Ginard-, Fito i Jesús Garcia. Els dos han cuallat un bon partit individualment. El primer ha estat l'autor de l'únic gol del partit i el segon ha liderat la defensa fins que ha estat substituït. Cal dir que el Berga no ha gaudit de cap ocasió a la porteria arlequinada en tot el partit. Cosa que parla molt bé del treball defensiu de tot l'equip. A la primera meitat s'ha vist l'únic gol del partit. Passada en profunditat d'Eric Serna i Fito, amb l'esquerre, ha afusellat el porter rival. Resultat just amb el qual s'arribava al descans.

A la segona meitat, i com es lògic en aquests partits, carrusel de canvis en els dos equips que ha perjudicat al ritme del joc. La tònica era la mateixa, domini clar del Sabadell. D'ocasions clares tampoc s'han vist masses, només en faltes laterals i en còrners es creava cert perill sobre la porteria rival. Partit típic de pretemporada en que a la segona meitat es baixa el ritme acusant el cansanci acumulat dels entrenaments. Amb aquesta victòria, el filial arlequinat continua sense perdre en el que portem d'agost: tres victòries i un empat. La pròxima prova, serà tot just demà, contra el Can Vidalet de Primera Territorial a la Ciutat Esportiva d'Olimpia, l'únic partit de preparació que es jugarà a casa. Serà a partir de les 12h. Una bona ocasió perquè l'afició pugui veure les evolucions del segon equip arlequinat.

Alineació Berga-Sabadell B

Albert, Eric, Jordi Prats, Jesús García, Parra, Joaquín, Aliou, Fito, Nelson, Manrique i Chica.
També han jugat: Ángel, Patón, Marc Cuesta, Marcos, Paquito, Periko, Buba, Christian Castet, Kike, Javi Martínez i Riki.

Gol: 0-1 Fito (35')