diumenge, 2 d’agost del 2009

El Sabadell s'imposa al Blanes (2-1)

Juvenal ha fet el 2-1 definitiu

Després del Trofeu Ciutat de Sabadell, els arlequinats encaraven el primer partit sencer de la pretemporada. Ho feia davant el Blanes de la Tercera Divisió i en un terreny de joc poc habitual, el estadi Josep Molins de Sant Oleguer. Amb bona presència de públic, el Sabadell s'ha imposat al conjunt maresmenc per 2 gols a 1. La primera part ha començat amb una bona ocasió de Joel que no ha sapigut definir davant de Sergi. Minuts més tard, el Blanes s'ha avançat al marcador després d'un llançament de falta que ha rebutjat De Navas i Manu, completament sol, ha fet el 0-1. El Sabadell a base de joc de toc ha buscat la porteria rival però sense èxit.

A la repressa, Moya ha introduït diversos canvis com ara Fran Arévalo i Juvenal. El primer ha gaudit de dos bones ocasions davant el porter rival, però al igual que Joel, no ha pogut marcar. Finalment, en una falta lateral botada per Juvenal, Agustín ha prolongat de cap i Jaume Berlanga ha aconseguit empatar el partit amb un bon remat en planxa. El Sabadell arribava millor físicament als minuts finals i Juvenal, amb un excel·lent llançament de falta, ha superat Sergi i ha fet el definitiu 2-1. Fins i tot, el juvenil Jordi Sánchez hagués pogut ampliar la diferència si el seu remat de cap, semblant al de Jaume, no s'hagués estavellat al pal.
Avui l'equip juga un nou amistòs a l'Escala (19h.) davant d'una selecció de jugadors gironins. Serà un partit, on Ramon Moya farà jugar els menys habituals, els Sub 23 i els jugadors a prova.

C.E. Sabadell: De Navas, Jaume Berlanga, Bermudo, Agustín, Pelegrí , Robles, Castell, Puigdollers, Joel Álvarez, Blas Vílchez.
També han jugat: Chapi Arnau, Fito, Juvenal Edjogo, Pradas, Usero, Fran, Millán i Àlex Ruiz.

Blanes: Sergi, Montoro, Manu, Ayats, Barbero, Yuste, Narcís, Benegas, Suárez, Oriol Vila i Aitor.
També han jugat: Horacio, Yamandu, Pau, Borrego i Víctor Manuel.

Gols: 0-1, minut 15, Manu. 1-1 minut 72, Jaume Berlanga, 2-1 minut 83, Juvenal