Escena que s'ha fet habitual, els jugadors @rlekinats celebrant gols.

Sabadell 3-0 Sant Andreu

Sabadell: De Navas, Jaume, De la Plata, Pelegrí, Agustín, Iglesias (min. 80 Siso), Àxel (min. 61 Juan Carlos), Juvenal, Joel, Morales i Pradas (min. 74 Javi Rodríguez).

Sant Andreu: Morales, Besora, Abraham, Moyano (min. 46 Luso), Rueda, Juanma Pons, Dani Martí, Pablo Sierra, Edu Oriol (min. 46 Eloi Fontanella), Lanzarote i David Karanka.

Gols: 1-0 Morales (min. 15), 2-0 Pradas (min. 31), 3-0 Morales (-penal- min. 40).

Estadi: Nova Creu Alta (5.000 espectadors)

S’acaben els adjectius per qualificar els primers 45 minuts dels nostres jugadors que van sentenciar al Sant Andreu per la via ràpida. De fet els de Natxo González, millor defensa del grup, encara no havien caigut en aquesta segona volta, però a la Nova Creu Alta, que presentava un cop més una gran entrada, van naufragar davant el gran joc arlequinat. Ben aviat seria Pradas qui amb un xut creuat faria aixecar del seient als nostres seguidors. Va ser el preludi del primer gol, ja que ell mateix va engegar la jugada que culminaria Roberto Morales rematant una centrada precisa de Joel. L’eufòria no s’aturaria aquí i un córner executat per Juvenal el va colpejar de cap Raúl Pradas, un dels més petits, per destrossar les xarxes d’un Morales que res va poder fer. I en ple allau de joc, al minut 40, un penal comès sobre Àxel el va transformar Morales en gol, a l’estil “panenka”. Calia fregar-se els ulls durant el descans quan un mirava el marcador. La segona meitat va seguir amb la pressió i la lluita dels nostres que feien impossible una reacció visitant. S’hauria pogut igualar el partit quan als 60 minuts el central Agustín va veure, de forma molt rigorosa, la vermella directa. Va ser llavors quan els andreuencs van dominar la pilota, encara que de forma estèril, ja que en zona ofensiva seguien desapareguts. Només un remat al travesser de Dani Martí després d’una centrada per banda dreta podria haver maquillat el marcador. En canvi el quart gol va estar més proper amb una bonica jugada individual de Joel que poc li va faltar per superar a Morales i també en un xut de falta de Juvenal. Amb el xiulet final de l’àrbitre es va tancar un mes de març històric on es van aconseguir els 18 punts en joc.