dimecres, 27 de gener del 2016

Opinió

El Christian ens diu la seva

Bona tarda arlequinats i arlequinades,

Gran decepció a tota la parròquia arlequinada un cop finalitzat el partit. Ja que durant els 90 minuts de joc el Cornellà s´emporta el premi gros sense haver demostrat molt per endur-se els 3 punts.
Partit jugat a la tarda per qüestions televisives al temple i sent fins ara el matx amb la millor entrada de la temporada amb més de 2600 espectadors, sembla que l´atractiu que hi havia en joc, el Centre d'Esports estava a només 2 punts del conjunt del Baix Llobregat amb possibilitat de superar-lo en cas de victòria que finalment no ha sigut possible.Els homes de Jordi Roger, han sabut fer molt bé el seu estil de joc contrarestant les diferències i mancances envers els homes de Miguel Álvarez. La defensa del Cornellà ha estat molt avançada amb moltes vegades al mig del terreny de joc sense donant marge d'espais als davanters arlequinats per maniobrar. S ´ha de dir que no han tingut una primera part d'idees per executar bones ocasions per posar perill al porter del Cornellà, Marcos.


Un Cornellà que ha sabut moure bé el mercat d´hivern i ha fitxat un jugador que pot donar molt bon rendiment com ja el va donar al Badalona la temporada passada. parlo del jugador canari Abraham Noé, gran llançador de faltes. bon distribuïdor de joc pels davanters amb excel·lents assistències de gols. Un estil de joc molt rocós han després pel terreny de joc els homes de Jordi Roger que han deixat sense maniobres de perill els homes de Miguel Álvarez amb el premi d´una falta botada a una cantonada fora de l´àrea gran pel ja mencionat anteriorment Abraham i pentinada de pilota del jugador dels verds, David i sense que el porter dels arlequinats Craviotto pogués aturar-la i la pilota tocava la xarxa de la porteria fent el 0 a 1.

Eufòria cap a l´equip del Baix Llobregat demostrant la fortalesa fora del seu Municipal on ha sumat més punts i sent el millor equip fora de casa fins ara. I decepció pels sabadellencs per veure frenada la dinàmica de bons resultats que han frenat la il·lusió de mirar la part alta de la classificació.

Atentament,
Christian Sancho