diumenge, 10 de gener del 2016

Opinió

El Christian ens diu la seva

Bona tarda arlequinats i arlequinades, molt bony any per la família del CES!

Sembla ser que el nou any 2016, el conjunt arlequinat entrenat per Miguel Àlvarez ha iniciat amb força començant pel partit sense jugar-se al temple davant l´Huracan de València, un conjunt format amb pocs anys i cada temporada a cop de talonari trencant el mercat de jugadors incorporant futbolistes de renom com per exemple Jandro, San Julian, Luismi Loro, etc.. doncs el conjunt de Menises, ha estat exclòs per part de la Federació de Futbol per deixar de pagar quatre quotes arbitrals i ja no s´han tingut de preparar el viatge cap a la nostra ciutat donant per guanyador el conjunt sabadellenc per 1-0 segons la resolució de l´ens federatiu. Tres punts d´or que revifen la moral i dona peu a un bon inici de segona volta com ha comentat el mister a la roda de premsa.


Un inici d´any on hi han hagut moviments a la plantilla amb les baixes de Àlex Cortell on el jugador ha demanat sortir i tornar cap a terres alacantines concretament cap a l´Alcoià on es deuen sorprendres d´un fitxatge tant rentable. fins ara ja que ha jugat tres partits i ja porta tres gols demostrant que no ha perdut l´olfacte golejador pel qual venia i se´l va fitxar aquí, L´altre baixa és la del fins ara màxim golejador de l´equip Pol Roigé rumb cap a les Illes Balears, concretament pel primer equip del RCD Mallorca, on ja disposa de minuts a la segona categoria del futbol professional. Un traspàs que ha deixat una bona quantitat de diners per la tresoreria de l´entitat arlequinada. I pel que fa d´altes al primer equip només cal destacar la incorporació del davanter i màxim golejador de Tercera Divisió del grup català i membre del filial arlequinat Manel Martínez, un jugador que fins ara ha aconseguit marcar 13 gols en 18 partits amb el segon equip.

Tornant a referir-me al conjunt valencià de l´Huracan comentar que ja n hi ha prou que equips que fan veure que tenen etiqueta de poder econòmic siguin més vigilats per l´ens federatiu a inici de temporada i els hi facin demostrar un cànon de valor econòmic que podran competir tota la temporada i no es vegi adulterada la competició a mesura que van jugant-se les jornades... amb aquests problemes tant greus...que perjudiquen l´entitat, la seva massa social i els propis jugadors.

Atentament,
Christian Sancho