diumenge, 13 d’abril del 2014

Tres punts que ens acosten a la permanència

Aníbal Zurdo va sumar el seu tretzè gol de la temporada (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 2-0 Real Sporting

Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos Hernández, Kiko Olivas, Clerc, Juanjo, Longás, Hidalgo (Tamudo, min. 79), Gato, Tanabe (Collantes, min. 66) i Aníbal (Martí Crespí, min. 90)

Sporting: Alberto, Luís Hernández, Bernardo, Iván Hernández, Canella, Sergio Álvarez, Álex Barrera (Carmona, min. 67), Nacho Cases (Mandi, min. 76), Lora (Santi Jara, min. 73), Isma López i Scepovic

Goles: 1-0, Aníbal (min. 85) i 2-0, Tamudo (min. 89)

Àrbitre: Santos Pargaña (Andalús)

Estadi: Nova Creu Alta (3.198 espectadors)

Un paset més. El Centre d'Esports Sabadell va aconseguir un important triomf de cara a aconseguir la permanènica un any més a la Segona Divisió. En un partit molt treballat fins al final davant un candidat a l'ascens com l'Sporting, el Sabadell va certificar la victòria en els darrers cinc minuts de partit amb dos goles que confirmen l'equip sabadellenc com el millor conjunt com a local de la lliga. Com dèiem, el partit va ser molt treballat i un pèl avorrit per l'espectador per la falta d'ocasions. En el primer temps, tots dos equips es van tenir massa respecte i les ocasions van brillar per la seva absència. Tot i això, va ser el Sabadell qui va portar el pes del partit i l'Sporting esperava al seu propi camp ben tancat per tal d'aprofitar el mínim error dels jugadors arlequinats per sorprendre al contraatac. L'única oportunitat del primer temps la tindria Isma López en les seves botes, però el seu xut col·locat sortiria un pèl desviat de la porteria de Nauzet. Per part sabadellenca, només un cop de cap de Carlos Hernández que marxaria a còrner desviat per un defensa. En el segon temps, l'Sporting pressionaria una mica més a dalt i gaudiria d'alguna ocasió més per fer el primer gol del partit. El Sabadell ho intentava per les bandes amb internades dels laterals Cristian i Clerc, però les seves centrades no trobaven rematador. L'entrada de Collantes a falta de 25 minuts seria clau pel desenllaç del partit. Les seves internades per banda dreta donaven més profunditat a l'equip de Miquel Olmo. L'expulsió de Santi Jara a falta de 15 minuts també seria un fet determinant en el resultat final. L'Sporting amb un jugador menys es tirava cap enrera per tal de defensar l'empat i endur-se un punt de la Nova Creu Alta. Però la insistència del Sabadell tindria premi a falta de cinc minuts per l'acabament de l'encontre. Una nova internada de Collantes per banda dreta tindria a Aníbal Zurdo com a rematador de cap per fer l'1-0 que posava en avantatge al Sabadell. En el darrer minut de partit, Raúl Tamudo que tornava a jugar després de tres encontres sense fer-ho, faria el 2-0 aprofitant una pilota morta dins l'àrea després d'un error d'Alberto Garcia per marcar a plaer el seu tercer gol com arlequinat. El Sabadell podria haver arrodonit la victòria amb un tercer gol, però el potent xut de Juanjo sortiria fregant el pal. Sigui com sigui, nova victòria del Centre d'Esports a la Nova Creu Alta que col·loca als homes de Miquel Olmo amb 47 punts i a un pas d'aconseguir la permanència.