divendres, 4 d’abril del 2014

El Rival: Real Murcia CF

Gran temporada la del Real Murcia de Julio Velázquez (Foto: Real Murcia)

Els murcians a qui el passat mes d'agos van comunicat que continuava a la Segona Divisió A en detriment del Guadalajara està realitzant una bona campany entre la màxima igualtat que ha anat exisitint durant tot l'any i amb Julio Velázquez a la banqueta. Durant la primera meitat de temporada els vermells acabarien la primera volta en una zona mitja de la taula amb 28 punts sumats i erigint-se com un dels conjunts amb més empats aconseguits. Els costa guanyar, però també son molt difícils de batre i a més compten amb un dels futbolistes referent de la categoria com és el davanter Kike Garcia que, a més de fer gols molt decisius, és un futbolista que treballa molt i bé per la resta de l'equip. 

Els murcians són francament complicats de vèncer a la Nueva Condomina i a part del Recreativo de Huelva que ho va fer a la primera jornada de lliga per 2 a 3, ha estat un dels pocs conjunts capaços de sumar el triomf. D'altres equips, però, hi han sumat punts importants amb empats soferts com ara els de la Ponferradina, Córdoba, Sporting Gijón, Mallorca o el mateix Eibar. Es tracta d'un equip que combina veterania i experiència com el mencionat Kike Garcia o el porter Casto o l'omnipresent i estimat Acciari amb jugadors joves que estan realitzant una molt bona temporada com poden ser l'extrem Tete, Saúl Berjón o el canterà Eddy. Al mercat d'hivern no es van moure, tot i que va retornar l'atacant Sergio León al seu club d'orígen, l'Elche ilicitano davant la falta de minuts.

La darrera visita que vam fer a la Nueva Condomina fou la temporada anterior en un partit que finalitzaria amb empat a un gol amb diana per part dels nostres de Collantes, mentre que per part local acabaria igualant el marcador Cristian Garcia 'Ruso'.