dissabte, 21 de desembre del 2013

19ª Jornada Lliga: CD Tenerife-CE Sabadell


Darrer partit de l'any. El Centre d'Esports Sabadell afronta el darrer partit de 2013 i la darrera oportunitat de guanyar fora de casa en aquest any. Des d'aquell triomf a Jerez del passat mes de febrer que el Sabadell no guanya a domicili i això volen els homes que dirigeix Miquel Olmo. La plaça no és gens fàcil, ja que el Tenerife és un dels equips més en forma del campionat i suma quatre victòries consecutives al seu estadi. Tot i la darrera derrota a Córdoba, els tinerfenys sumaven vuit jornades sense perdre.

Per aquest encontre al Heliodoro Rodríguez López, Miquel Olmo recupera a Raúl Tamudo després de tres partits absents per unes molèsties musculars. La nota negativa és la baixa de Carlos Hernández per sanció i és perdrà els primers minuts de la temporada. La gran sorpresa de la llista de convocats és la inclusió del defensa del filial Joan Noguera. Pel que fa al Tenerife, Álvaro Cervera té tota la plantilla disponible i té on escollir per confeccionar l'onze titular.

L'encontre corresponent a la dinovena jornada del campionat donarà inici a les 20h i serà retransmès per la TV Canària i Esport3. Ràdio Sabadell com és habitual també farà el partit en directe. L'andalús Jorge Figueroa Vázquez serà l'encarregat de dirigir l'encontre entre el Tenerife i el Sabadell que es veuen les cares 22 anys després del seu darrer partit amb motiu d'una eliminatòria de Copa del Rei.