divendres, 15 de novembre del 2013

El Rival: AD Alcorcón


Els madrilenys, tot i el neguti del tram final d'estiu on es rumorejar amb un possible descens de l'entitat a la Segona Divisió B a causa d'irregularitat en la seva ampliació de capital, voldran repetir èxits com els de l'any passat on després d'una gran lliga regular van disputar els PlayOff d'ascens. Per conduir el nou projecte van contractar el conegut Miguel Álvarez que tan bon paper havia fet fins al moment a L'Hospitalet. Sempre es mostren com un contrincant molt complicat de batre, dur i molt ben ordenat defensivament que farà que sigui tota una prova de foc per als nostres en la seva visita a l'estadi, ja que disposa d'homes com els veterans Nagore, Babin o Fernando Sales.

Van perdre, però, futbolites que l'any anterior molt bon rendiment havien donat, alguns per decisió del propi club, com les baixes de Miguélez que signava pel Racing Santander i Sergi Enrich pel Numància. Víctor Laguardia tornava al Real Zaragoza, l'elèctric Dani Nieto que marxaria traspassat al Barcelona B, Abraham a l'Espanyol i Oriol Riera a Osasuna. Per contra, van arribar Dani Giménez com a porter provinent del Rayo Vallecano, els defenses Iribas del Mirandés, Héctor Verdés de l'Elche i Albert Serran de l'AEK Larnaca xipriota. Al centre del camp tenen molt quirats damunt de la gespa i destaca la que seria la darrera incorporació cedit per l'Espanyol com Christian Alfonso. També firmarien Antonio Martínez procedent del Real Madrid Castilla, tot i que la campanya anterior havia actuat al Mirandés o Jony que ho feia des de Guadalajara.

A la davantera destacaria el retorn de l'estima Quini que havia jugat la segona part de la temporada passada al Racing Santander, Pacheco que era cedit pel Liverpool i que va fer un bon paper el curs passat al Huesca i també Javito, jugador que va ressorgir fa dos temporades quant va tornar a Espanya per jugar a l'Hércules. La darrera visita que l'Alcorcón va fer-nos a la Nova Creu Alta data de la temoporada anterior en un partit que acabaria en victòria per als nostres per 2 a 0 amb gols d'Abraham Paz i Lanzarote.