Lugo: Jose Juan, De Coz, Pavón, Jorge García, Manu, Pita, Seoane, Pablo Sánchez (Ernesto, min. 71), Iago Díaz (Víctor Díaz, min. 75), Rennella, (Álvaro Peña, min. 69) i Fran Sandaza

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Espasandín (Edgar, min. 78), Juanjo, Hidalgo (Longás, min. 62), Collantes, Tanabe (Sutil, min. 67), Aníbal i Tamudo

Gols: 1-0, Pablo Sánchez (min. 39)

Àrbitre: López Acera (Extremeny)

Estadi: Ángel Carro (4.000 espectadors)

No hi ha manera. El Centre d'Esports Sabadell va tornar a naufragar fora de casa i ja acumula 14 partits seguits sense guanyar lluny de la Nova Creu Alta. Amb alguns canvis a l'onze titular com ara l'entrada de Víctor Espasandín després de nou mesos lesionats i Sotan Tanabe que tornava a la titularitat després d'un mes sense fer-ho, els arlequinats van fer una primera part per oblidar i el Lugo va poder sentenciar l'encontre. El Lugo, en un gran moment de forma i que després d'aquesta victòria es col·loca en posició d'ascens directe a Primera Divisió, va gaudir de les millors oportunitats en els primer quaranta-cinc minuts de partit. Fran Sandaza tindria la primera oportunitat de l'equip de Quique Setién i després Raúl Tamudo amb un cop de cap gaudiria de l'única ocasió sabadellenca en el primer temps. El Lugo va intensificar el seu joc i Nauzet va estar providencial per evitar els gols locals amb ocasions del propi Fran Sandaz o Iago Díaz. A les acaballes de la primera meitat i després d'una nova aturada de Nauzet, Pablo Sánchez recollia el refús del porter canari i a porteria buida feia l'1-0. Amb aquest mínim avantatge pels gallecs s'arribava al temps de descans. Novament el Sabadell fora de casa es veia per sota en el marcador. En la segona meitat i fins que Javi Salamero no ha fet entrar a Longás i Sutil, l'equip no ha reaccionat i ha començat a apretar la porteria de Jose Juan que amb grans aturades ha evitat l'empat arlequinat. Raúl Tamudo ha tornat a tenir una bona oportuniat però ha topat amb Jose Juan. Aníbal també va tenir dues gran ocasions. La primera amb un xut creuat que sortia fregant el pal i un altre en que Jose Juan es tornava a lluir per salvar al seu equip. Amb el Sabadell bolcat sobre l'àrea local, el Lugo buscava els contraatacs per aconseguir el segon i sentenciar el triomf. En una d'aquestes, Víctor Díaz es plantava sol davant Nauzet, però l'intent de vaselina picava al travesser i el Sabadell es salvava d'un segon gol que hagués estat definitiu per l'aspiracions d'empat. La darrera oportunitat de l'encontre la tindria  Edgar, que havia entrat feia pocs minuts al terreny de joc en substitució d'Espasandín, però la seva rematada amb l'esquerra va sortir fora per poc. Sigui com sigui, el Sabadell continua sense guanyar fora de casa i ja són catorze encontres consecutius sense aconseguir-ho. Més de vuit mesos sense sumar els tres punts lluny de la Nova Creu Alta.