diumenge, 6 d’octubre del 2013

8ª Jornada: Girona FC-CE Sabadell


Primer derbi de la temporada. El Centre d'Èsports Sabadell viatja a Montilivi per enfrontar-se al Girona que entrena Ricardo Rodríguez. Un duel que serà especial per Javier Salamero després que el tècnic aragonès abandonés el club gironí una setmana després de ser presentat i fitxés pel Centre d'Esports. Sigui com sigui, el primer derbi català de la temporada a Segona i amb els dos equips igualats a punts a la classificació.
 
Pel partit d'aquesta tarda, Javier Salamero podrà comptar amb el defensa egarenc Cristian García després de que no pogués jugar contra el Real Jaén per sanció. En canvi, Espasandín, Moha, Pablo Ruiz i Goni continuen de baixa i no podran ser de la partida. Pel que fa al Girona, Ricardo Rodríguez té dues baixes importants com les de Juncà i Ramalho que van ser expulsats a Córdoba. També són baixa Jandro, Timor i Moisés Hurtado per lesió.
 
L'encontre corresponent a la vuitena jornada de lliga donarà inici a les 17h i serà retransmès per Esport. A més i, com és habitual, també és podrà seguir per Ràdio Sabadell. El basc Ricardo De Burgos Bengoetxea serà l'encarregat de dirigir l'encontre. 4 precedents amb el Sabadell i de moment cap victòria arlequinada. El darrer precedent a Montilivi entre Girona i Sabadell data de la temporada passada quant en la jornada inaugural del campionat de lliga es va empatar a zero.