divendres, 31 de maig del 2013

El Rival: Elche CF


Darrer partit de la temporada a l'estadi i, curiosament, davant un club quela propera campanya jugarà a la Primera Divisió del futbol espanyol. I és que els de Fran Escribà, després de realitzar un any excel·lent i molt regular, s'han erigit com un dels millors conjunts del campionat. Tot i això, la seva segona volta no ha estat tant important com la primera i encara que sigui una plantilla plena de bons jugadors és un equip que fora de casa no ha obtingut els grans resultats que sí ha aconseguit al Martínez Valero. 

Igualment, quant han caigut lluny del seu camp gairebé sempre ho han fet amb resultats molt ajustats i una de les derrotes més abultades arribaria a Sòria on van caure per 3 a 1. D'altres equips, però, també van ser capaços de guanyar-los com el Real Múrcia, Lugo i Alcorcón tots tres per 1 a 0 o d'altres que en van treure un empat sense gols com el Xerez, Huesca, Guadalajara, Las Palmas o Racing. A pesar del seu bon joc atacant amb futbolistes com Powel, Xumetra, Carles Gil o Ferran Corominas no és dels més realitzadors de la categoria, però en canvi, és el menys golejat. I és que a la bona campanya del seu porter titular, Manu Herrera, la reraguarda compta amb homes de la talla de Damián Suárez, Etxeita, Javi Flaño o els catalans Pelegrín i Edu Albacar que, a més, és un boníssim llançador de faltes i penals. 

I això sense oblidar la qualitat d'un centre del camp de molts quirats amb jugadors com Rivera, Mantecón, Fidel, Generelo o Palanca. També durant el mercat d'hivern van reforçar-se encara més amb atacants que han aportat molt com Aarón Ñíguez procedent de l'Almeria i també el retorn d'Ángel que provenia del Levante. Per contra van marxar Jornet a l'Alcoyano i Luque al Cádiz. La darrera visita que l'Elche va fer-nos a l'estadi data de la temporada anterior en un partit molt igualat que acabaria sense gols i que fou decretat com a jornada econòmica per part de la directiva arlequinada.