dissabte, 18 de maig del 2013

39a Jornada Lliga: CE Sabadell-Real Racing Club


Penúltim partit a casa. El Centre d'Esports Sabadell, després de trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives fora de casa amb l'empat a un a Múrcia, vol mantenir el nivell en els partits com a local. Des de la derrota per 0-4 contra Las Palmas en el partit 1000 a l'estadi, els arlequinats porten tres encontres sense perdre i no es volen veure sorpresos per un Racing Santander que en cas de no aconseguir els tres punts tindria peu i mig a Segona Divisió B.

Per aquest encontre contra el Racing Santander, Lluís Carreras continua tenint les baixes de Raúl Goni, Uli Dàvila i Espasandín lesionats. A més dels habituals per llarga durada de Jesús Olmo i Toño Garcia. No es descarta algun canvi en l'onze titular donat que la permanència està pràcticament feta. Per contra, el Racing que entrena Alejandro Menéndez necessita els tres punts com sigui i ho haurà de fer sense els lesionats Kaludjerovic i Herrero que arrossega una greu lesió.

L'encontre entre catalans i càntabres corresonent a la 39a jornada del campionat de lliga donarà inici a partir de les 21h i serà retransmès per Esport3. També els companys de Ràdio Sabadell 94.6 estaran a l'estadi com és habitual. L'àrbitre del partit serà l'asturià José Ramon Piñeiro Crespo. El balanç històric contra el Racing és favorable als arlequinats, ja que els càntabres només ha guanyat un cop a la història a l'estadi creualtenc.