dissabte, 1 de desembre del 2012

El Rival: CD Numància


Complicada la visita de Los Pajaritos, on el conjunt dirigit per Pablo Machín, que compleix la seva segona temporada amb l'equip de Sòria, és un dels més forts al seu camp on han deixat escapar bens pocs punts. Es tracta d'un onze que basa el seu joc en una pressió i una defensa molt importants i on per alt són molt complicats de superar. A més, a l'estiu hi van arribar el porter balear Biel Ribas procedent de l'Atlètic Balears i que acompanya sota pals a Herrerín que és qui habitualment juga d'inici. Per davant d'ells van firmar Juanma, un home molt polivalent per banda esquerre provinent del Real Oviedo, i Satrústegui que ho feia cedit d'Osasuna. També Regalón procedent de l'Atlético de Madrid B o Rigo del Girona van aterrar per apuntalar la reraguarda i acompanyar als habituals de la campanya anterior com Iván Malón, Jaio, Uani Expósito o Ripa.

El centre del camp també es basa en un joc agressiu i molt treballador on sobresurten futbolistes com Sunny, Bedoya o Nagore, que donen equilibri al joc dels sorians. Però a pesar de ser un conjunt físic, també hi tenen jugadors molt desequilibrants i amb molta experiència com ara Julio Álvarez, el rapidíssim Cedric a qui haurem de vigilar molt amb les seves internades per banda o Nieto, un home format a la pedrera del Real Madrid i molt ben dotat tècnicament. Al davant també hi tenen pòlvora amb jugadors de la talla de Javier del Pino, l'oportunista Natalio, el vell conegut Lago Júnior, Juanjo o el canari Airam que va arribar a l'estiu procedent del Córdoba. A més, durant el passat mes de novembre també van signar al centrecampista que es trobava sense equip, i ex del Zaragoza, Racing o Deportivo, Antonio Tomàs qui espera donar bona nota de la seva experiència en categories superiors.

La darrera visita que vam realitzar a l'estadi de Los Pajaritos data de la temporada anterior, quan llavors en el que fou el darrer desplaçament de la primera volta, vam acabar perdent per 2 a 1. Nabil Baha ens avançaria al marcador al minut tres després d'una badada clamorosa de la defensa local fins que Bedoya, instants després, restablia la igualada. Novament Baha seria protagonista al veure la sgona targeta groga als deu minuts de partit i, tot i aguantar bona part de l'encontre en inferioritat numèrica, seria Lago Júnior a un quart d'hora pel final qui anotaria el gol de la victòria del Numància.