dijous, 20 de setembre del 2012

El Rival: Xerez CD

El Xerez vol millorar els resultats de la temporada passada

A pesar dels molts problemes econòmics que té l'entitat de Chapín, els andalusos s'han comandat al tècnic Esteban Vigo, l'entrenador que portaria al Xerez fins a la Primera Divisió del futbol espanyol i que arriba per substituir Vicente Moreno. És un canvi important i una aposta per un míster, que tot i la seva amarga darrera etapa a l'Almeria, gairebé sempre ha estat garantia d'èxit allà on ha estat. 

Van mantenir bona part del bloc que l'any passat no va aconseguir lluitar per l'ascen, tot i algunes baixes importants com la del porter Toni Doblas, el defensa Gerard Autet que va deixar el futbol per enrolar-se com a segon entrenador del Maccabi Tel Aviv israelià i que estarà a les ordres del sabadellenc Òscar Garcia. El centrecampista Capi o també la del central Robusté que firmava per la Ponferradina. A tot això, arribaven homes amb experiència com el lateral Manel Ruz procedent del Gimnàstic de Tarragona i el sevillà David Prieto, home molt curtit a la categoria i que ho feia procedent del Còrdova. Del filial del Málaga, tot i que format a la cantera del Madrid, signava Gonzalo Poley que aportarà visió de joc i frescor al centre del camp, així com talent en les jugades a pilota aturada, ja que n'es tot un especialista. En zona més ofrensiva, un dels homes destacats que va arribar a l'estiu fou el també ex Nàstic de Tarragona, Álvaro Rey, que és tot un punyal per la banda i té un futur més que prometedor.

La darrera visita que el Xerez va fer a la Nova Creu Alta data de la temporada passada en el partit inaugural  de la segona volta i que acabaríem guanyant, després d'un molt bon encontre, per dos a zero amb gols de Manu Lanzarote, des dels onze metres per un penal comès per Robusté sobre Florian, i amb una segona diana antològica del davanter francès, que des de fora de l'àrea engaltaria un magistral xut que entraria per tota l'escaire de la porteria defensada per un Toni Doblas que res va poder fer evitar el golàs.