dissabte, 2 de juny del 2012

42a Jornada Lliga: U.D. Las Palmas-C.E. Sabadell


S'acaba la lliga. El Centre d'Esports Sabadell afronta la darrera jornada del campionat de lliga en la temporada del retorn al futbol professional. I ho farà davant un clàssic del futbol espanyol com l'U.D. Las Palmas i en un estadi inèdit pels arlequinats: Gran Canària. Les darreres visites del Sabadell al Las Palmas sempre havien estat al clàssic Insular. L'objectiu del partit d'avui és netejar la imatge de la setmana passada davant el Numància i trencar d'una vegada per totes amb la negativa ratxa de resultats fora de casa.

Per aquest últim duel de la temporada, Lluís Carreras té quatre baixes: Manu Lanzarote, que serà operat en els propers dies, Manu Redondo i Jesús Olmo, que va passar per quiròfan fa uns dies. A més, Hèctor Simón torna a ser baixa, ara per acumulació de targetes. La bona notícia és la recuperació de David Pérez Arteaga, tot i que el sevillà no ha entrat a la convocatòria. Qui si ho ha fet és Pablo Ruiz després de superar les molèsties que l'han impedit jugar durant fa setmanes. Pel que fa al Las Palmas, Juan Manuel Rodríguez ha convocat a tots els jugadors, menys Jonathan Viera que ja fa dies va fitxar pel València i no ha acabat la temporada amb els canaris.

L'encontre és disputarà a les 18h. (horari peninsular) i serà retransmès per Esport3 aprofitant que la televisió autonòmica canària també donarà el partit en directe. A més, recordem que amb Ràdio Sabadell és podrà veure i escoltar el partit de forma sincronitzada. L'àrbitre serà el madrileny Lesma López. Un col·legiat que només ha xiulat un cop al Sabadell aquesta temporada i amb resultat negatiu: derrota per 1-0 a la Nueva Condomina davant el Real Múrcia. L'anècdota d'aquell encontre va ser l'expulsió de Lluís Carreras en la primera meitat.