diumenge, 15 de gener del 2012

20a Jornada Lliga: C.D. Numancia-C.E. Sabadell


Aixecar el vol. Amb aquesta intenció viatgen els sabadellencs cap a Sòria per enfrontar-se al Numancia de Pablo Machín en el partit corresponent a la 21a jornada del campionat de la Liga Adelante. Un encontre que no es produeix des de fa més de 60 anys. El Sabadell ha jugat en dues ocasions a la ciutat castella-lleonesa i en totes dues va sortir amb un empat. Des de llavors ha plogut molt.

L'actualitat del partit ve marcada pel possible debut d'Antonio Hidalgo amb la samarreta del Sabadell després del seu fitxatge aquesta mateixa setmana. Un altre que podria debutar aquesta temporada és Agustín Fernández. El capità ja s'ha recuperat de la seva lesió a l'espatlla i dijous ja va completar el 'partidet' davant el Sant Andreu. Álex Cruz també ha entrenat al mateix ritme que els seus companys i també serà disponible per Lluís Carreras. En canvi, Redondo, Eneko i Fito continuen de baixa mèdica. Pel que fa al Numancia, Machín tindrà les baixes de Nagore, Nieto i Ripa per lesió, Sunny per acumulació de targetes i el dubte fins a darrera hora de Cabrera amb una sobrecàrrega. La bona notícia és la recuperació del davanter Natalio.

El partit donarà inici a les 18h. i no serà retransmès per cap canal de televisió. És a dir, Ràdio Sabadell serà l'única via de comunicació per on seguir el partit. Un encontre que xiularà el navarrés Prieto Iglesias. Sense precedents aquesta temporada però tres partits en l'històric amb un balanç ben equilibrat: una victòria, un empat i una derrota. Esperem que el Sabadell pugui aconseguir els tres punts però si no fos així, l'equip entrenat per Lluís Carreras, igualaria el rècord negatiu històric de jornades consecutives (12) sense guanyar a Segona Divisió A que data de la temporada 1982-1983 que va acabar amb el descens a Segona B.